وي با بيان اينکه در برنامه پنجم توسعه در زمينه حمايت از صنايع غذايي توجهات ويژه اي شده است افزود: استان هاي کشور از پتانسيل و ظرفيت مناسبي براي ايجاد صنايع غذايي برخوردار هستند.
رضايي ادامه داد: براي تبديل اين پتانسيل ها به نيروي بالفعل بايد بسترها، زيرساخت ها و منابع مالي توليدکنندگان را تا حد مقبولي تأمين کرد.
اين کارشناس اظهار داشت: توليد بايد در اين صنايع به صرفه شود و سرمايه به اين سمت سوق پيدا کند.
رضايي با بيان اينکه رشد صنايع غذايي در گرو رشد صنعت کشاورزي است تصريح کرد: نقاط بالقوه کشاورزي در کشور نياز به حمايت بيشتري دارد.
وي در پايان گفت: ظرفيت خالي صنايع غذايي نياز به حمايت بيشتر را مي طلبد./عب