دکتر طالبی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه با بیان اینکه، طی این مدت سطح کیفی مقالات ارائه شده به دانشگاه ارومیه ارتقاء چشمگیری داشته است، افزود: تعداد مقالات چاپ شده دانشگاه ارومیه در مجلات علمی معتبر ملی و بین المللی طی سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل خود، 26 درصد افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: طی سال 90، تعداد 310 مورد مقاله دانشگاه ارومیه در مجلات بین المللی به چاپ رسید.
دکتر طالبی با تاکید بر لازمه حمایت از پژوهشگران و محققان استانی، اظهار کرد: دانشگاه ارومیه در راستای حمایت از پژوهشگران و محققان، تمامی هزینه های تحقیقاتی، هزینه چاپ مقالات و شرکت در کنفرانس ها را متقبل می شود.
وی، ایجاد رابطه و تعامل تنگاتنگ بین دانشگاه و صنعت را از لازمه های یک کشور توسعه یافته عنوان کرد و گفت: متاسفانه تعامل مناسبی بین دانشگاه و صنعت در کشور صورت نمی گیرد که در این راستا باید سریعا زمینه ها و شرایط حضور هر دو در کنار یکدیگر فراهم شود./س