سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بعد از ظهر امروز؛

جلسه ویژه برای بررسی وضعیت امنیتی شرق و جنوب شرق کشور برگزار می‌شود

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این‌که طرح امنیتی شرق و جنوب شرق کشور ارتقاء یافته است، گفت: بعد از ظهر امروز جلسه ویژه بررسی امنیتی استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و رضوی برگزار خواهد شد.

محمدرضا محسنی‌ثانی نماینده سبزوار، خوشاب، جوین و جفتای در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، از ارتقا سطح امنیتی جنوب شرق کشور خبر داد و اظهار داشت: استان سیستان و بلوچستان مهمترین استان شرق کشور به لحاظ شاخصه‌های امنیتی بوده که خوشبختانه وضعیت امنیتی آن ارتقا یافته است.

وی افزود: بیشتر ترورها باعث دغدغه‌هايی شده بود که با اقدامات صورت گرفته، برخی عوامل آن معدوم و برخی شناسایی و دستگیر شدند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: این کمیسیون پیگیر وضعیت امنیتی جنوب شرق کشور است و تاكنون وضعیت امنیتی سیستان و بلوچستان نیز بهبود يافته است.

محسنی‌ثانی در ادامه از تشکیل جلسه ویژه بررسی وضعیت امنیتی شرق و جنوب شرق کشور خبر داد و گفت: بعداز ظهر امروز (دوشنبه 4 دی ماه) جلسه‌ای با حضور مسئولان استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و رضوی برگزار خواهد شد تا شاخصه‌ها و پارامترهای امنیتی این مناطق مورد بررسی قرار گیرد.

انتهاي پيام/ش

برچسب ها: جلسه ، بررسی ، امنیت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.