سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهرکرد /

سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود

نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهركرد، بر ترویج و گسترش سبك زندگی ایرانی اسلامی تاكید كرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد :

حجت الاسلام محمدعلی نكونام، در خطبه های این هفته نماز جمعه شهركرد در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) این شهر، با تبریک خجسته سالروز میلاد باسعادت هفتمین امام شیعیان؛ حضرت امام موسی بن جعفر الکاظم (ع)،  تأكید كرد: از مهمترین مؤلفه های سبك زندگی اسلامی، تقوا می باشد كه تقوا باعث استحکام  بنیان زندگی افراد می شود.

وی تأكید كرد: مقام معظم رهبری، به نیكی و زیبایی مفوله های سبك زندگی اسلامی را تبیین كرده اند و مردم را به ترویج سبك زندگی اسلامی توصیه فرموده اند.

به گفته وی؛ سبك زندگی غربی باعث ایجاد طمع و كاهش تقوا در خانواده ها می شود و نمی تواند یك الگویی پایدار برای خانواده ها باشد.

خطیب جمعه شهركرد، فرارسیدن سالروز میلاد حضرت مسیح (علیه السلام) را یادآور كرد و گفت: به امر خداوند، حضرت عیسی (علیه السلام)، از مادری پاك و مطهر متولد شد و رسالت هدایت جامعه از سوی خدا برعهده این پیامبر در دوران خود گذاشته شد.

نكونام، سالروز زلزله بم در پنجم دی ماه را هم یادآور شد و گفت: ایمنی ساختمان برای جلوگیری از تخریب ها و حادثه ها باید رعایت شود.

نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهركرد تاكید كرد: دولت ها نیز وظیفه نظارت بر ساخت و سازها و رعایت ایمنی ساختمان ها و اماكن عمومی را برعهده دارند و باید به این امر دقت شود.

نكونام، به روز ثبت احوال اشاره كرد و گفت: ثبت احوال رسالت بزرگی در جامعه دارد كه در ثبت احوال چهارگانه در جامعه گام های بلندی برداشته است.

امام جمعه شهركرد، هفتم دی ماه را سالروز فرمان امام مبنی بر تشكیل نهضت سواد آموزی دانست و گفت: انسان در هر مرحله از زندگی می باشد باید به علم و دانش آموزی توجه خاص داشته باشد.

وی، خیرخواهی را یكی دیگر از درس های قیام امام حسین (علیه السلام) در عاشورا دانست و گفت: خیرخواهی در هر زمینه نیاز جامعه می باشد.

نكونام یادآور شد: برای مثال فردی كه خیرخواه است در انتخاباتی شركت كنند، برخی معتقدند چون رأی نمی آورد، باید به كسی كه رأی می آورد، رأی داد، در حالی كه فرد خیرخواه حتی اگر یك رآی هم بیاورد، در پی خیرخواهی در جامعه است/س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.