سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کنایه باهنر به احمدی‌نژاد/درخواست عجيب يک وزير درباره سفرهاي خارجي!

يك همكار ديگر VOA رفت روي مين! ،شاهرودی کاندیدای ریاست‌جمهوری نیست،کنایه باهنر به احمدی‌نژاد،هوشنگ امیراحمدی نخستین کاندیدای ریاست‌جمهوری،خروج گروهک منافقین از لیست تروریستی کانادا،آلوده‌ترین استان‌های اینترنتی،اعلام مخالفت با پيش نويس قانون اساسي مصربا برهنه شدن!از مهمترین اخبار ویژه روزنامه های امروز هستند.

به گزارش مجله شبانه باشگاه  خبرنگاران، اخبار ویژه روزنامه‌هاي امروزرا می  توانید اینجا بخوانید. 

*کیهان:
 

كارت به جايي رسيده كه بدون اجازه ما نامزد مي شوي؟!
 
حملات محافل تندرو و فعال در فتنه 88 به محمدرضا عارف شدت گرفته است.اين حملات پس از آن كليد خورد كه عارف اعلام كرد احتمال دارد نامزد انتخابات رياست جمهوري شود و او شرطي نظير آزادي عناصر بازداشت شده ندارد چرا كه قانونمدار است.
 

حمله به عارف را ارگان رسانه اي گروهك شوراي هماهنگي سبز كليد زد و سپس يك سايت وابسته به حزب مشاركت و نهضت آزادي به اين حملات و برچسب زني عليه معاون اول خاتمي در دولت اصلاحات تداوم بخشيد. روز گذشته نيز پايگاه اينترنتي «نداي سبز» وابسته به گروهي از فتنه گران فراري، نامزدي عارف را به كام اصولگرايان توصيف كرد. همزمان يك سايت حق العمل كار همسو با فتنه گران با حمله به عارف گفت مطهري به عارف شرف دارد(!)
 
وبسايت نداي سبز در تحليل خود- كه همسو با ديگر اعضاي شبكه رسانه اي جريان فتنه مي كوشد عارف را از نامزدي منصرف يا مجبور به اتخاذ مواضع تند و غيرقانوني كند- مي نويسد: عارف براي گرم كردن تنور انتخابات و به كام اقتدارگرايان نامزد مي شود. او جزو اصلاح طلبان معتدل شمرده مي شود.
 
عارف وزير پست و تلگراف سابق و معاون اول دولت دوم خاتمي، اين روزها حتي بيشتر از ايامي كه مرد خنثاي دولت خاتمي به شمار مي رفت، در رسانه ها مطرح مي شود. او بي آن كه توجهي به مواضع محمد موسوي خوئيني ها و محمد خاتمي و حتي هاشمي رفسنجاني در قبال انتخابات پيش رو داشته باشد همچنان بر حضور «بدون شرط» خود در انتخابات آينده تاكيد دارد. وي اخيرا گفته است «من به برنامه هايم ايمان دارم و مي توانم آنها را در پازل اصلاحات به نتيجه برسانم».
 
نداي سبز افزود: معاون اول دولت اصلاحات اما اظهارات تأمل برانگيزي در خصوص شروط حاميان جنبش سبز براي ورود به عرصه انتخابات داشت و در واكنش به پرسشي درباره وضعيت موسوي و كروبي كه قريب به دو سال است در زندان خانگي به سر مي برند تنها به ذكر اين نكته بسنده كرد كه «ما بايد طبق قانون عمل كنيم» و در پاسخ به پرسشي درباره «تقلب در انتخابات» نيز مي گويد كه «بايد اثبات بشود.» عارف مي گويد: برخي مي گويند اولين شرط ما آزادي زندانيان سياسي است و اين يعني به بن بست رسيدن. راهي كه من در پيش گرفته ام؛ سخت است. من هيچ شرطي براي ورود به انتخابات ندارم و چون مواضع اين چنيني نمي گيرم طرفدار دو آتشه هم ندارم».

اين سايت وابسته به رجب مزروعي و شركاي فراري با انتقاد از اينكه عارف از فتنه گران بازداشتي حمايت نكرده، مي نويسد: جداي از اصلاح طلبان حامي جنبش سبز در داخل و خارج كه حضور وي در انتخابات را به نوعي پشت كردن به سران جنبش و دور زدن آنان مي دانند؛ در داخل نيز برخي از چهره هاي سرشناس جريان اصلاحات حملات تندي را عليه وي داشته اند.
 
محمدجواد حق شناس عضو حزب اعتماد ملي با انتقاد از سكوت عارف در قبال حوادث سال 88 اين پرسش را مطرح كرد كه «عارف تاكنون كجا بوده و چرا در چند سال اخير هيچ گونه اظهارنظر سياسي نداشته است.» غلامحسين كرباسچي، دبيركل حزب كارگزاران نيز در مخالفت با كانديداتوري عارف مي گويد: «فكر نمي كنم هيچ يك از احزاب اصلاح طلب در مورد اين فرد نظري جدي داشته باشند» اما واكنش خاتمي به اعلام كانديداتوري عارف از همه جالب تر بود.
 
 چندي پيش خبرنگاري از محمد خاتمي پرسيد: «نظرتان درباره كانديداتوري محمدرضا عارف براي انتخابات رياست جمهوري آينده چيست؟» و خاتمي با لبخندي پاسخ داد: «مبارك است ان شاءالله!» در مقابل، اما به نظر مي رسد اقتدارگرايان كه عارف نيز آنها را «اصولگرا» مي نامد بيش از اصلاح طلبان از حضور وي در انتخابات استقبال كرده اند.
 
در همين حال يك سايت حق العمل كار- كه سرويس هاي متنوعي به فتنه گران مي دهد و پس از توقيف، با نام جديد فعاليت مي كند- در حمله اي مشابه به محمدرضا عارف، او را فاقد مواضع اصلاح طلبانه كه به يكباره با چتر در ميانه ضيافت انتخابات فرود آمده معرفي كرد و در ادامه نوشت: با وجود آن كه شخصيت هاي اصلاح طلب، به ويژه سيدمحمد خاتمي در سخنان خصوصي و علني خود بر عدم تصميم گيري نسبت به حضور اصلاح طلبان تاكيد كرده و اين حضور را نيازمند بستري مناسب دانسته اند كه اكنون فراهم نيست، محمدرضا عارف كه تمام هويت سياسي وي به دليل يك دوره معاون اولي دولت خاتمي است، اصرار بر كانديداتوري دارد و تنها عاملي كه موجب كانديداتوريش مي شود را افزايش ده درصد در مشاركت در انتخابات معرفي مي كند كه مشخص نيست اين ده درصد قرار است به چند درصد اضافه شود و وي از كجا از اين افزايش، دو ماه مانده به انتخابات مطمئن مي شود تا ثبت نام كند!
 
 با اين حال، بررسي عملكرد محمدرضا عارف در سالهاي اخير نشان مي دهد كه وي كمترين فعاليت سياسي و اجتماعي را در سالهاي اخير، به ويژه پس از انتخابات 1388 داشته است، در حالي كه در همين مدت چهره هايي نظير علي مطهري، با وجود آن كه هيچ گاه ادعاي اصلاح طلبي نداشته اند، حركتهاي مثبتي داشته اند و بدين خاطر بيشترين تخريبها را نيز از ناحيه افراطيون تحمل كرده اند؛ در حالي كه چهره هايي نظير عارف، به دليل سكوت محض خود، مصون از هر هزينه اي بوده اند.
 
يك همكار ديگر VOA رفت روي مين!
 
يك همكار ديگر بخش فارسي صداي آمريكا پس از 8 سال همكاري اخراج شد.به گزارش وب سايت سكولاريسم نو (وابسته به اپوزيسيون مقيم آمريكا) سام قندچي از سوي كاوه باسمنجي اخراج شده است. سكولاريسم نو خاطرنشان كرد: آقاي سام قندچي 8 سال پيش به دعوت صداي آمريكا، كار خود را در سانفرانسيسكو رها كرده و همراه با خانواده به واشنگتن دي.سي رفتند تا عهده دار مسئوليتي در سايت اين سازمان شوند.اكنون مسئولان صداي آمريكا به ناگهان و با زننده ترين لحن ها به خدمات ايشان خاتمه داده اند. ما از اينكه صداي آمريكا به اين حال و روز افتاده است متأسفيم.
 
اين وب سايت از قول همكار اخراجي VOA نوشت:سام قندچي در ماه ژوئيه 2005 به عنوان كارمند قراردادي در صداي آمريكا توسط مديري استخدام شدم كه خود پس از چند ماه از صداي آمريكا رفت. در 8 سال گذشته وب سايت بخش فارسي صداي آمريكا را به تنهايي براي 8 ساعت شيفت شب اداره مي كردم. قرارداد كارم روز 20 دسامبر تمام مي شود و آقاي كاوه باسمنجي سردبير جديد صداي آمريكا از تمديد آن جلوگيري كرده است.
 
 در هشت سال گذشته به دليل اعمال نفوذ برخي افراد هر بار كه براي استخدام دائم در صداي آمريكا تقاضا مي كردم، رد مي شدم و كساني كه صلاحيت بسيار كمتر تحصيلي و تجربي در ژورناليسم و اينترنت داشتند، برگزيده مي شدند. در نتيجه از مزاياي كارمند رسمي براي امنيت شغلي برخوردار نشدم و اكنون عذر مرا پس از 8 سال خواسته اند.يادآور مي شود روند اخراج ها و تسويه حساب ها در صداي آمريكا طي يك سال اخير شدت گرفته و افرد متعددي با اتهامات اخلاقي، مالي و بي كفايتي اخراج شده اند.
 
  
تو را هم مي فرستيم همان جا كه زبان درازهاي پادگان اشرف را فرستاديم!

 
يك خبرنگار ايراني مقيم آلمان در پي انتشار برخي افشاگري هاي زنان جدا شده از گروهك تروريستي منافقين تهديد به مرگ شد.
«اختر-ق» كه در آلمان اقامت دارد و با برخي نشريات آلماني و فارسي زبان خارج كشور همكاري مي كند، اخيرا مطالبي درباره اظهارات زنان جدا شده از سازمان منافقين منتشر كرده و از سران سازمان خواسته بود پاسخگو باشند اما بلافاصله مورد هتاكي و تهديد به مرگ قرار گرفت. وي از فيس بوك خود نوشت: دوستان عزيز! يه موضوعي رو ميخوام باهاتون در ميان بذارم من خيلي دلم ميخواد شفاف همه چيز را با شما در ميان بذارم تا هر اتفاقي كه پيش آمد شما در جريان باشيد.
 
 در اين چند روز گذشته يك مسئله اي ذهن منو خيلي مشغول كرده و اون هم ايميل هايي است كه من از هم ميهنان آشنا و غيرآشنا مي گيرم كه همه حاوي يك پيام به من هستند و اون هم اينه كه خودت رو با مجاهدين درگير نكن چون اينها خيلي خطرناكن و ممكن است بلايي سر شما بياورند! خيلي براي من سوال برانگيز شد كه چطور اين افراد كه برخي را هم كامل مي شناسم از فعالين چپ گرفته تا راست و برخي را هم مي بينم كه فعالانه عليه جمهوري اسلامي تلاش مي كنند چطور ميشه كه از مجاهدين مي ترسند و ميگن اگه عليه اونها حرفي بزنيم ممكن است به شكلي براي ما پرونده سازي كنند يا ترور كنند!
 
حالا سوالي كه براي من پيش مياد اينه كه چه عاملي باعث ميشه كه يك جرياني كه ميگه يك سازمان سياسي ست و شعارش هم عدالت و آزادي و برابري حقوقي ست بايد با عملكردش به جايي برسه كه اينقدر مخوف و ترسناك بشه كه از چپ و راست و همه اينقدر از اينها وحشت كنند و بگند با اينها وارد بحث و نقد نشيد چون ممكنه نابودتون كنند؟ اين خودش خيلي جاي بحث داره و واقعا بايد ريشه يابي بشه.
 
 وي مي افزايد: حتما ميدونيد كه چندي پيش من لينكي از افشاگري زنان جدا شده از شوراي مجاهدين را براساس كار و حرفه ام كه خبررساني است منتشر كردم( اين افشاگري از سوء استفاده جنسي از زنان توسط مسعود رجوي صحبت مي كرد) و ميدونيد كه بعد از انتشار لينك چه بلايي سر من آوردند و قبلا هم اطلاع دادم و خودتون هم حتما خونديد و ديديد كه چطور سيستماتيك سيل تهمت ها و فحاشي ها و تهديدها و توهين هاي آنها به من سرازير شد و هنوز هم ادامه دارد! راستش من تا زماني كه اين برخوردهاي وحشتناك را با خودم نكرده بودند فكر نمي كردم تا اين حد وقيحانه براي توجيه كارهاشون به كثيف ترين شيوه ها هم دست بزنند! تا حالا كه به من مامور فاحشه و تن فروش و خائن و... خيلي توهين ها و تهمت هاي ديگه رديف كردند!
 
 وقتي مي بينم كه اينها با من كه در دنياي آزاد دموكراسي فقط بخاطر انتشار يك لينك اين چنين برخورد مي كنند دقيقا مي تونم خيلي از مواردي كه عليه نقض حقوق بشر در اين سازمان گفته شده، راحت تر بپذيرم و مي تونم تصور كنم كه اون بيچاره هايي كه در كمپ اشرف بودند اگر كوچكترين انتقادي مي كردند چه بلايي در اون زندان به سرشون مي آوردند و براي همين فكر مي كنم كه حرف هاي اين زنان را بايد كاملا جدي گوش داد! و بايد جدي پرسيد امثال معصومه غيبي پور چه بلايي سرشون اومد در كمپ اشرف؟! و چرا يك دفعه نابود شدند و بعد دلايل ضد و نقيض براي مرگش گفته شد؟

 در پي انتشار اين مطالب، يكي از اعضاي سازمان منافقين با نام زري اصفهاني (احتمالا اسم مستعار) به اين همكار اپوزيسيون در آلمان حمله كرده و در فيس بوك وي نوشت: در جواب اينكه خواسته بودي زنان مجاهد خلق در مورد دروغ هايي كه در صفحه ات نوشته اي بيايند بحث كنند: برو گمشو زنيكه ابله احمق اينهمه اتهامات زشت به يك سازمان بزرگ سياسي زده اي در صفحه ات و مثل خر دروغ گفته اي حالا توقع داري كسي بيايد با تو بحث كند. هيچ شكي ندارم كه از طرف وزارت اطلاعات پول ميگيري كه اين چيزها را مينويسي برو بمير موجود بي ارزش بي مقدار. تو يك فاحشه هستي.
   
 
آمريكا ديگر طاقت جنگ ندارد اوباما عمليات مخفيانه را ترجيح مي دهد
 
آمريكا ديگر تاب جنگ هايي چون حمله به كره، ويتنام يا عراق را ندارد براي همين اوباما ترجيح مي دهد تا عمليات مخفيانه را در اين راستا به راه اندازد.
 
پايگاه ولترنت با انتشار اين تحليل نوشت: اوباما جنگ را دوست ندارد. نه به دليل آنكه برنده جايزه صلح نوبل شده بلكه بدان خاطر كه عمليات تجاوزكارانه باز و مستقيم مي تواند استراتژي آمريكا و منافع آن دولت را آشكار سازد. بر همين اساس واشنگتن پست در مورد سياست اوباما مي نويسد كابينه اوباما نشان داده كه به جاسوسي و عمليات مخفيانه وابستگي زيادي دارد.
 
اين گزارش مي افزايد: اين برنامه با هدف بازسازي و تقويت آژانس اطلاعات دفاعي انجام شده و تمركز كنوني اش بر جنگ هاي آمريكا در افغانستان و عراق بوده است. در نتيجه، اين عمليات مي تواند در چارچوبي جهاني اجرا شود به طوري كه «دستگاه جاسوسي بر تهديدات احتمالي تمركز كرده و بيش از پيش به دستگاه اطلاعات مركزي آمريكا (سيا) و نخبگان واحدهاي كماندويي نظامي نزديك شده است.»
 
ولترنت در ادامه اين گزارش مي نويسد: گام نخست گسترش آژانس اطلاعات نظامي است كه كاركنانش در طول يك دهه گذشته به ميزان دو برابر افزايش يافته اند و هم اكنون تعداد اعضاي آن به 16500 نفر مي رسند. «نسل جديد عمليات هاي پنهاني» شكل خواهند گرفت و اين اعضا آماده انجام عمليات در كشورهاي خارجي هستند. آنان توسط كاركنان سازمان سيا در مركز آن سازمان در ويرجينياي آمريكا تعليم ديده اند كه عوامل انجام عمليات مخفيانه را تربيت مي كنند كه به عنوان «كشتزار» شناخته مي شوند و سالانه در حدود 20 درصد از آنان جابجا مي شوند.
 
 نزديكي بيشتر اين دو نهاد اطلاعاتي از آن جا مشخص مي شود كه آژانس اطلاعات دفاعي آمريكا ساختارهاي داخلي سازمان سيا را پذيرفته است. از مهمترين اين موارد مي توان به وجود واحدي در آژانس اطلاعات دفاعي آمريكا تحت عنوان «خانه پرشيا» اشاره كرد كه وظيفه هماهنگي عمليات هاي مخفيانه عليه ايران را برعهده دارد.
 
در ادامه اين گزارش آمده است: عوامل جديد آژانس اطلاعات دفاعي دوره هاي تخصصي را زير نظر فرماندهي عمليات ويژه گذرانده اند. آنان شيوه هاي «جنگ نامرسوم» را توسط نيروهاي خارجي متخصص آموخته اند. اين آموزش ها براي انجام عمليات «ضد شورش» كاربرد دارند. از جمله موارد ديگر تعليم داده شده به كاركنان آژانس اطلاعات نظامي شيوه هاي انجام «جنگ رواني» است كه با هدف تاثيرگذاري بر افكار عمومي انجام مي شود تا آن را با مداخلات نظامي آمريكا همراه سازند.
 
ولترنت ادامه داد: زماني كه دوره آموزشي اين 1600 نيروي آژانس اطلاعات نظامي آمريكا به اتمام رسيد، پنتاگون آنان را براي انجام ماموريت به سراسر جهان اعزام مي كند. دولت براي آنان هويت جعلي فراهم خواهد كرد و آنان را به سفارتخانه ها معرفي مي كند با اين حال، به دليل وجود عوامل بي شمار سازمان سيا، مامورين آژانس اطلاعات دفاعي خود را با عناوين شغلي اي چون كارمند دانشگاه و يا مدير اجرايي و بازرگاني معرفي مي كنند.
ولترنت در پايان نوشت: اين راه جديد جنگيدن آمريكا است. آمريكا از اين شيوه در ليبي استفاده كرد و همين تاكتيك را در سوريه نيز ادامه داده است.
 
*خراسان:

 
درخواست برخي استانداران براي افزايش اختيارات

 
تعدادي از استانداران در نامه هايي جداگانه به مديران ارشد اجرايي و مسئولان وزارتخانه هاي بهداشت و علوم، خواستار هماهنگي با آن ها در انتصاب روساي دانشگاه هاي سراسري يا علوم پزشکي شده و دليل آن را بروز برخي مشکلات پس از انتخاب ناگهاني و بدون اطلاع اين روسا در مناطق مختلف کشور عنوان کرده اند.

درخواست عجيب يک وزير درباره سفرهاي خارجي
 
براساس درخواست يکي از وزراي کابينه از مسئولان ارشد دولتي، وي پيشنهاد مستثني کردن خود، معاونين و مديران ارشد استان  ها و حتي معاونين اين مديران استاني را از تصويب هيئت دولت يا کميته هماهنگي و روابط اقتصادي خارجي وزارت امور خارجه براي انجام اين سفرها، مطرح و هدف آن را افزايش همکاري هاي مشترک اقتصادي با کشورهاي هدف عنوان کرده است که با مخالفت مديران عالي دولت مواجه شده است.

*آرمان:
 
بستری شدن آیت‌الله طاهری‌خرم‌آبادی
 
شنیده شد که یکی از نزدیکان آیت‌الله طاهری از اعضای برجسته جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از تشدید کسالت ایشان سخن گفت. تابناک نوشت؛ وی گفت: آیت‌الله طاهری با نظر پزشکان از قم به تهران منتقل و در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری شدند. پزشکان وضع عمومی ایشان را رضایت‌بخش و رو به بهبود گزارش کرده‌اند.
 
شاهرودی کاندیدای ریاست‌جمهوری نیست

 
شنیده شد که دفتر آیت‌الله سیدمحمود هاشمی‌شاهرودی گمانه‌زنی‌ها درباره نامزدی ایشان در انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم به‌عنوان کاندیدای مورد حمایت دولت را تکذیب کرد. فارس نوشت؛ برخی رسانه‌ها به نقل از سیدرمضان شجاعی‌کیاسری سخنگوی فراکسیون رهروان ولایت مجلس از احتمال کاندیداتوری آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در انتخابات یازدهمین دوره ریاست‌جمهوری به‌عنوان نامزد مورد حمایت دولت خبر دادند. دفتر رئیس هیات‌عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوا در این خصوص اعلام کرد: آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی به هیچ وجه بنای ورود به عرصه انتخابات ریاست‌جمهوری را نداشته و ندارند.
 
حمله اینترنتی بی‌فرجام به یکی از ادارات دولتی
 
شنیده شد که رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات خراسان‌شمالی از دستگیری کارمند خاطی که به داده‌های رایانه‌ای سازمان محل کار خود حمله کرد، خبر داد. ایسنا نوشت؛ سرهنگ الله‌وردی یلی در تشریح این خبر گفت: پیرو شکایت یکی از سازمان‌های دولتی درباره دسترسی غیرمجاز فرد یا افرادی به داده‌های رایانه‌ای این سازمان، ماموران تحقیقات خود را آغاز کردند. وی گفت در بررسی‌ها مشخص شد؛ هیچ‌گونه تخریب داده‌ها و سرقت اطلاعاتی صورت نگرفته و افزود: پس از انجام تحقیقات متهم که از کارکنان این سازمان بود، شناسایی شد که این فرد در مواجهه با ادله به جرم خود اعتراف کرد.
 
هوشنگ امیراحمدی نخستین کاندیدای ریاست‌جمهوری

 
شنیده شد که یک کمیته از صاحبان تجارت و بازرگانان در آمریکا با همکاری هوشنگ امیراحمدی، نام وی را به‌عنوان کاندیدای ریاست‌جمهوری بعدی ایران در خردادماه 1392 معرفی کرد. لحظه آنلاین نوشت؛ این کمیته ادعا کرده است در شرایطی که ایران در وضعیت اقتصادی سختی بسر می‌برد و همچنین احتمال جنگ با آمریکا افزایش یافته است، کاندیدا شدن هوشنگ امیراحمدی برای ریاست‌جمهوری ایران ضرورت دارد.
 
 دو نفر از اعضای این تشکل آقای عباس بلورفروشان که معاون کمیته و از اعضای با نفوذ تشکیلات به همراه آقای خویی هستند، می‌گویند با توجه به اینکه آقای امیراحمدی مشاور بانک جهانی و سازمان ملل متحد و همچنین دولت مکزیک و ترکیه و ایران و‌هائیتی و همچنین امارات متحده عربی است، یک تشکیلات بین‌المللی برای حمایت حقوقی از وی ایجاد خواهد شد. آنها می‌گویند که قصد دارند نام امیراحمدی را در زمان ثبت‌نام به وزارت کشور اعلام کنند و مدارک و مستندات خود را نیز برای شورای نگهبان جمهوری اسلامی ایران ارسال کنند.
 
عزل و نصب‌های بی‌دلیل منشاء نگرانی است
 
شنیده شد که مسعود سعادتی در جمع مدیران شهرستان سراب تصریح کرد: عزل و نصب‌ها امری بدیهی و معمول است و هیچ‌کس نمی‌تواند مدعی مدیر ماندن دائمی خود باشد. فرماندار سراب گفت: عزل و نصبی که با دلیل و منطق باشد مورد سوال هیچ‌کس نیست بلکه عزل و نصب‌های بی‌مبنا و بی‌دلیل منشاء نگرانی است.
 
کنایه باهنر به احمدی‌نژاد
 
شنیده شد که محمدرضا باهنر در جواب صحبت‌های محمود احمدی‌نژاد که گفته بود فقط یک نفر باید راننده قطار باشد پاسخ داد. فارس نوشت؛ باهنر در جواب احمدی‌نژاد گفت: بعضی می‌گویند قطار یک راننده با خود می‌برد که در جواب باید گفت سازنده موتور و واگن‌های قطار و ریل‌گذاری مسیر حرکت قطار را افراد دیگری انجام می‌دهند؛ باید با دقت بیشتر و مدیریت مدبرانه قطار را حرکت داد و هدایت کرد.
 
«پرس‌تی‌وی» و «هیسپان‌ تی‌وی» هم قطع شدند
 
شنیده شد که شرکت «هیسپا ست» شبکه‌های انگلیسی‌زبان پرس تی‌وی و اسپانیایی‌زبان هیسپان تی‌وی ایران را به خاطر تحریم رئیس صداوسیمای ایران از فهرست پخش ماهواره‌ای خود در اسپانیا و آمریکای لاتین حذف کرد. فارس نوشت؛ دولت اسپانیا و شرکت ماهواره‌ای هیسپا ست هیچ‌گونه دلیل قانونی برای این تصمیم عنوان نکرده و به‌صورت کاملا یک‌طرفه اقدام به لغو قرارداد کرده‌اند. پیش از این، نهادهای به‌اصطلاح نظارتی رسانه‌ها در انگلیس و آلمان دستور قطع پخش برنامه‌های پرس تی‌وی در آن کشورها را صادر و اجرا کرده‌اند.
 
همچنین شرکت آسیا ست که بخشی از سهام آن توسط شرکت‌های آمریکایی خریداری شده، اقدام به قطع پخش شبکه پرس تی‌وی و سایر شبکه‌های ایرانی در قاره آسیا کرده است. مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا پس از تایید دولت آن کشور صورت اجرایی به خود خواهد گرفت.
 
خروج گروهک منافقین از لیست تروریستی کانادا
 
شنیده شد که دولت کانادا در تازه‌ترین اقدام ضدایرانی نام منافقین را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کرد. شفاف نوشت؛ به نوشته روزنامه واشنگتن‌پست دولت کانادا اشاره می‌کند که اقدام کانادا، در پی اقدامات مشابهی از سوی ایالات متحده و اتحادیه اروپا انجام می‌گیرد. با این حال، واشنگتن‌پست خاطرنشان می‌سازد که گروهک منافقین در دهه 1980 میلادی مجموعه‌ای از بمب‌گذاری‌ها و ترورها را در ایران انجام داد و در جنگ ایران و عراق نیز با صدام حسین همراه شده و علیه ایران جنگید. در ادامه این مطلب آمده که به نظر منتقدان، انجام چنین اقدامی از سوی دولت‌های غربی حتی می‌تواند ایرانیان میانه‌رو را به این باور برساند که این دولت‌ها تروریسم را مورد تائید قرار می‌دهند.
 
آلوده‌ترین استان‌های اینترنتی
 
شنیده شد که مروری بر وضعیت نشانی‌های ارسال‌کننده بدافزار گویای آن است که آبان‌ماه امسال استان تهران با اختلافی فاحش نسبت به سایر استان‌ها در صدر جدول آلودگی‌های اینترنتی قرار داشته است. شفاف نوشت؛ بنابر اعلام مرکز ماهر، استان تهران با داشتن 18 سایت ارسال‌کننده بدافزار در رتبه‌ اول و پس از آن اصفهان با 6 مورد در رده‌ دوم این جدول ایستاده‌اند. آذربایجان غربی و فارس نیز به‌طور مشترک با داشتن چهار آدرس ارسال‌کننده بدافزار سومین استان‌های آلوده کشور در زمینه اینترنت به‌شمار می‌روند. اما پس از این استان‌ها، مازندران با سه مورد در میانه این جدول قرار گرفته است.
 
ایران و آمریکا سال دیگر به هم می‌رسند!
 
شنیده شد که نماینده ویژه پیشین آمریکا در خاورمیانه گفت که موضوع هسته‌ای ایران در سال آینده با یک اتفاق بسیار مهم روبه‌رو است. ایسنا نوشت؛ دنیس راس، نزدیک‌ترین مشاور پیشین باراک اوباما در امور خاورمیانه روز پنجشنبه در کنفرانسی در بیت‌المقدس، گفت: وقتی به موقعیت امروز نگاه می‌کنیم می‌بینیم که سال 2013 به هر حال سال بسیار تعیین‌کننده‌ای خواهد بود. وی تاکید کرد که با توجه به افزایش فشار‌ها علیه ایران از یک طرف و پیشرفت‌ برنامه ایران از طرف دیگر «به عقیده من این عناصر در سال میلادی آینده به یکدیگر خواهند رسید».
*جمهوری:
 
يك ميليارد نفر از جمعيت جهان  ملحد هستند
 
 با اينكه بيش از 84 درصد از جمعيت جهان از پيروان اديان الهي به شمار مي‌روند، طبق آمارها يك ميليارد نفر از جمعيت جهان در زمره ملحدان قرار دارند. يك انجمن مطالعاتي تحقيقاتي در زمينه "دين و زندگي عمومي" در آمريكا با انتشار نتايج سرشماري در 230 كشور و منطقه جغرافيايي در جهان اعلام كرد مسيحيان 2/2 ميليارد و مسلمانان 6/1 ميليارد نفر از كل جمعيت ساكنان كره زمين را تشكيل مي‌دهند.
 
اين انجمن مطالعاتي تحقيقاتي با اعلام اينكه با ايمان‌ترين جمعيت جهان در خاورميانه ساكن هستند، دين يهود را داراي پايين‌ترين جمعيت پيروان معرفي كرد كه كمتر از نيمي از پيروان آن در سرزمين‌هاي اشغالي زندگي مي‌كنند. اين انجمن معتقد است با توجه به تعداد يك ميليارد ملحد در جهان، بايد "الحاد" را بعنوان دين(!) شماره 3 در جهان تلقي كرد.

مخالفت رهبر القاعده با پيش‌نويس قانون اساسي مصر
 
محمد الظواهري رهبر سازمان "سلفي جهادي" مصر و برادر ايمن الظواهري رهبر القاعده، مخالفت خود را با پيش‌نويس قانون اساسي اين كشور كه براي همه پرسي عرضه شده است، اعلام كرد. به گزارش سايت خبري "الوطن اليوم"، الظواهري با صدور بيانيه‌اي اظهار داشته است كه راه حل بحران كنوني مصر، اجراي همه پرسي به صورت محلي در استان‌ها است تا هر كدام ميان شريعت و قانون اساسي، يكي را انتخاب كنند، پس از آن هر كدام از شهروندان مي‌توانند تصميم بگيرند كه آيا مي‌خواهند در استاني زندگي كنند كه در آن شريعت اجرا مي‌شود، يا استاني كه در آن قانون اساسي (كفر و شرك) اجرا مي‌گردد.
 
 الظواهري با اين پيشنهاد خود كه بوي تجزيه مصر را مي‌دهد، پيش نويس قانون اساسي را در مصر كه همه پرسي بر سر آن صورت مي‌گيرد، حاوي شرك به خدا دانسته كه در آن حق خدايي تحريم و تحليل، به ملت داده مي‌شود. رهبر سلفي جهادي مصر، تاكيد كرده است نظامي كه برپايه اين قانون اساسي برپا مي‌شود، نظام شرك است كه هيچ ارتباطي با اسلام ندارد! او اعلام كرده است، دموكراسي كه حق قانونگذاري را به جاي خدا به مردم مي‌دهد، با اسلام منافات دارد.

اعلام مخالفت با پيش نويس قانون اساسي مصربا برهنه شدن!
 
در مخالفت با پيش نويس قانون اساسي مصر، فمنيست‌ها هم با سلفي‌ها هم عقيده هستند. علياء ماجده المهدي، دختر فاسد مصري كه غربي‌ها وي را فعال مصري مي‌نامند و قبلاً با انتشار عكس‌هاي كاملاً برهنه خود بر روي وبلاگش جنجال آفريده بود، بار ديگر برهنه شده و فيلم خود را منتشر كرده است. برهنه شدن اين بار علياء برخلاف دفعه گذشته، در مصر نبوده است. او اين بار در سوئد روبروي ساختمان سفارت مصر برهنه شده است.
 
 دليل اين اقدام هم اعلام مخالفت با پيش‌نويس قانون اساسي جديد مصر اعلام شده كه قرار است امروز (شنبه) مرحله دوم همه پرسي بر سر آن برگزار شود. فيلم منتشره، علياء را به همراه دو دختر فعال وابسته به موسسه اوكرايني زنان FEMEN نشان مي‌دهد. در آغاز فيلم، يكي از دختران شعارهاي اعتراضي بر روي بدن علياء مي‌نويسد. سپس اين سه با خودرو به سمت سفارت مصر مي‌روند و با ايستادن روبروي سفارت، لباس خود را از تن در مي‌آورند. علياء پرچم مصر را دردست دارد و آن را بالاي سر خود مي‌گيرد.
 
 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.