سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بررسی شایعات آخرالزمانی در گفتگو با حجت الاسلام بهداروند

چرا این هفته، آخر دنیا نیست؟

هر از چند گاهی از سوی رسانه های غربی بحثی تحت عنوان به پایان رسیدن دنیا و فرا رسیدن آخرالزمان مطرح می شود که آغاز آن با طرح آراء نوستراداموس بود و هم چنان نیز این سریال در غرب دنبال می شود قرار است که امروز یا فردا دنیا به پایان برسد!

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، هر از چند گاهی از سوی رسانه های غربی بحثی تحت عنوان به پایان رسیدن دنیا و فرا رسیدن آخرالزمان مطرح می شود که آغاز آن با طرح آراء نوستراداموس بود و هم چنان نیز این سریال در غرب دنبال می شود قرار است که امروز یا فردا دنیا به پایان برسد!

به گزارش بولتن نیوز، یکی از آموزه های مهم شریعت اسلام نیز پرداختن به مفهوم آخرالزمان و ظهور آخرین امام شیعیان است که با انحراف بعضی از افراد در جامعه، به اشتباه به تطبیق این مباحث می پردازند.

«حجت الاسلام بهداروند» در گفتگو با بولتن نیوز در تبیین مفهوم آخرالزمان در شریعت اسلام و اهداف رسانه های غربی از انتشار افکار خرافی اظهار داشت:

«این برای نخستین بار نیست که این مطلب عنوان می شود که آخرالزمان فرا رسیده است بلکه هر سال این موضوع از سوی غربی ها مطرح می شود و عمدتا ریشه در خرافات و عرفان های کاذب-به خصوص از نوع آمریکایی آن- دارد.

اما زمانی که به روایات اهل بیت مراجعه می شود در می یابیم که آخرالزمان تنها با دو معنا مطرح می شود که یکی به معنای روز قیامت و دیگری به معنای به پایان رسیدن دوره غیبت کبرای حضرت مهدی(ارواحنا له الفداء) می باشد و همین گونه است که نشانه هایی در خصوص دوران ظهور حضرت حجت در روایات وجود دارد که بروز آن نشانه ها نیز به معنای قطعیت ظهور نیست چرا که میان نشانه و قطعیت تفاوت وجود دارد.

باید دقت زیادی در طرح این موضوعات به خرج داد و توجه داشت که برخی از افراد در منابر و سخنرانی های خود به انحراف در این موضوع دامن نزنند و همانطور که دیدیم در سال های قبل مجموعه انحرافی «ظهور نزدیک است» منتشر شد که در آن به اشتباه نشانه های ظهور را با مسائل روز تطبیق دادند و مثلا گفتند که شعیب بن صالح فلانی است.

درست است که در روایات نشانه هایی مطرح شده است که مثلا مردها به شکل زن ها در می آیند و زن ها به شکل مردها در می آیند اما در هیچ روایتی زمان قطعی برای پایان دنیا تعیین نشده است و در همین روایات تاکید شده است که اگر کسی زمان قطعی برای ظهور تعیین کرد او را تکذیب کنید چرا که این سخن سراسر لغو و بیهوده است.

پس طرح مسائلی مانند قضیه اخیر، تنها یک بازی آمریکایی و غربی است و اهداف اقتصادی در ورای آن نهفته است و افرادی که آن را می پذیرند از حداقل تعقل برخورداردند.

برای نمونه همانطور که دیده شد در چین اتاقکی برای پناه بردن به آن در لحظه فرا رسیدن آخرالزمان ساخته اند که از ساعتی 16000دلار تا 48000دلار آن را اجاره می دهند.»

این کارشناس مسائل دینی در پاسخ به این سوال که آیا طرح گسترده این ماجرا در رسانه های گروهی صرفا برای دامن زدن به اندیشه های خرافی و عرفان های کاذب است یا اهداف سیاسی و اقتصادی نیز دنبال می شود، ادامه داد:

«هر دو هدف دنبال می شود؛ هم با طرح این موضوع تمایلات اجتماعی را سرپرستی و هدایت می کنند و هم به اطرافیان خود سود خوب و قابل توجهی می رسانند.

سایر کارهای آمریکا نیز به همین ترتیب است؛ در منطقه جنگ به راه می اندازند تا کارخانه های عظیم تولید سلاح فعال باشد و سود خود را ببرند.

در نتیجه با طرح موضوعات خرافی نیز هم می خواهند افکار عمومی را هدایت کنند و هم از این طریق تجارت کنند.

اما قطعا این تفکر خرافی(قطعیت آخرالزمان) در تعاند با آموزه های دین اسلام قرار دارد و حتی با آموزه های سایر ادیان نیز در تعارض است چرا که آنها نیز مانند ما به ظهور منجی ایمان و اعتقاد دارند که البته به طور کامل منطبق با اندیشه ما نیست و در نقاطی دارای انحراف است.»

برچسب ها: ظهور ، دنیا ، آخرالزمان ، وبگردی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
حسن
۱۵:۲۹ ۰۱ دی ۱۳۹۱
با سلام واقعا کسايي که حرفا بيگانگان رو قبول ميکنن خرافه پرستن هيچ کس جز خداى بزرگ خبر ندارد