وی تصریح کرد: در زمان ریاست درخشان و امینی روی نیروی پایه کار نشد که ما در دوره رستگار از آنها استفاده کنیم پس در این دوره از ابتدا شروع کردیم و برنامه ریختیم، تمام هدف ما روی جودوکاران در رده سنی نونهالان و نوجوانان است که سال 2020 ایران با قدرت بتواند قدرت خود را ثابت کند و مردم از ما وجودو انتظار دارند زمانی جودو تا چهارم دنیا هم رسیده بود پس می توانیم دوباره خود را به اثبات برسانیم.
مدنی خاطر نشان کرد: محمد علی رستگار (رئیس فدارسیون جودوی نیز می داند که ممکن است زمان به ثمر نشستن این پتانسیل ها در راس کار نباشد اما وی بر این باور است، که شخص مهم نیست زیرا ما برای خودمان نمی خواهیم و هدفمان پشتوانه سازی است، البته ممکن است دراین مدت مدال هم نگیریم.
وی با بیان اینکه تیم ملی نونهالان برای اولین بار تشکیل شده است، درباره گرد هم آوردن این تیم گفت: ما کشور را به شش منطقه تقسیم کردیم، در هر منطقه مسابقاتی برگزار شد تا از بین جودوکاران شرکت کننده تیم منطقه ای انتخاب کردیم.
بین تیم های مسابقات قهرمانی کشور برگزار شد تا چهره بهترین جودوکاران را انتخاب کردیم تا به عضویت تیم ملی نو نهالان در آیند که مسئول آنها عباس سربی است و هدایت تیم را نیز جلال کرمی به عهده گرفته است.
وی مدعی شد: اکنون در کل کشور 1600 نوجوانان داریم که هر کدام گنجینه عظیمی برای جودوی کشور محسوب می شوند با این ها خیلی کارها می توان انجام داد.
رئیس کمیته مربیان فدارسیون جودو درباره وضعیت مربیان ایران اظهار داشت: آنچه برای مربیان جودو اهمیت دارد، مسئله آموزش است انها بیش از هر چیز احتیاج دارند که با آموزش های درست دانش خود را به دانش روز دنیا برسانند ما نیز کلاسهایی را برگزار می کنیم و هدفمان ارتقای سطح مربیان داخلی است.
مدعی در انتها تاکید کرد : اکنون وضعیت تیم ملی جودوی ما به صورتی است که پشتش خالی است و ما هیچ نیروی جایگزینی برای جودو کارانمان نداریم، متاسفانه در دوره های درخشان و امینی کار سازندگی انجام نشد زیرا بسیاری از مدیران ما تفکر مدال گرایی دارند البته درست هم هست زیرا وزیر ورزش و جوانان، مردم و ... از جودو توقع دارند تا مدال بگیرد اما باید به صورت موازی پیش رفت و نگذاشت تا تفکر نتیجه گرایی فرصت سازندگی را از مدیران بگیرد./مح