سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصفهان/

مصرف غذاهای شیرین خطر بروز سرطان گردن رحم را 33 درصد افزایش می دهد

متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: نتایج تحقیقات نشان داده است که مصرف غذاهای شیرین به میزان 2 بار در هفته خطر بروز سرطان گردن رحم (سرویکس) را 33 درصد افزایش می دهد.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران اصفهان دکتر شکوه سربلوکی با اشاره به علاقه بسیاری از خانمها به مصرف میان وعده یا اسنک گفت: در حقیقت مصرف میان وعده مشکلی ندارد اما نکته مهم انتخاب نوع میان وعده و خوراکی است .

به گفته وی، مصرف مواد غذایی مثل کوکی ها، بیسکویت و نان های شیرین به میزان 3 بار در هفته خطر بروز سرطان سرویکس را به 42 درصد افزایش می دهد.

وی افزود: به طور کلی دریافت روزانه بیش از 35 گرم شکر (7 قاشق مرباخوری) ابتلاء به سرطان رحم را افزایش می دهد.

وی با اشاره به یافته های پروفسور پولین (Arie Polin) در زمینه ارتباط مستقیم بین مصرف بیسکویت و سرطان پیشرفته سرویکس اذعان داشت: با توجه به مطالعات این محقق، شکر موجود در بیسکویت منجر به افزایش انسولین و در نتیجه تحریک رشد سلول‌ها در رحم شده و فرد را در معرض خطر ابتلاء به سرطان قرار می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه مصرف این مواد انرژی زا موجب افزایش کالری دریافتی و در نتیجه اضافه وزن و چاقی فرد شده که این عامل نیز یکی از ریسک فاکتورهای بروز سرطان رحم و سرویکس می باشد، تاکید کرد: شکر همچنین موجب ترشح هورمون استروژن شده که این عامل نیز در پرولیفراسیون و رشد غیر قابل کنترل سلولهای آندومتر نقش زیادی دارد.

دکتر سربلوکی با بیان اینکه طبق آمارهای منتشره شده در کشور انگلستان هر سال 6400 مورد به سرطان آندومتر اضافه شده و در حدود هزار بیمار جان خود را از دست می دهند، اذعان داشت: سن متوسط و شایع این سرطان در خانمها، بالای 40 سال و همراه با خطر بیماری هایی مثل چاقی، دیابت و فشارخون می باشد.

وی در پایان یادآور شد: توجه داشتن به حفظ تعادل رژیم غذایی و ورزش منظم و روزانه باعث کاهش 30 درصدی ابتلاء به سرطان سرویکس می شود./س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.