اکرم خاني در گفتگو با
خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران، اضافه کرد؛ من مدت 10 سال است که عضو تيم ملي بانوان جودوکار هستم و در اردوهاي زيادي شرکت کرده ام، اما آن چيزي که مي تواند باعث پيشرفت بانوان جودوکار شود، حضور آنها در رقابتهاي برون مرزي است.
وي درباره پوشش غير استاندارد جودوي بانوان مسلمان، تصريح کرد: پوشيدن لباس هاي اسلامي در خارج از کشور سخت است، اما مي شود آن را تحمل کرد.
مسابقات ما در ايران بدون حجاب پيگيري مي شود، اما همه ما حاضرهستيم براي بهبود کيفيت بازي مان پوشش را تحمل کنيم، حتي از آن استقبال نيز مي کنيم.
دارنده مدال طلاي مسابقات قهرماني غرب آسيا، خاطرنشان کرد: حضور مربي خارجي براي بانوان در کنار مربيان ايراني خوب است، البته اگر مربي اي که به ايران مي آوردند، صلاحيت لازم را داشت باشد، اما اولويت اصلي اعزام هاست که بايد در مسابقات برون مرزي حاضر شويم تا از نزديک در شرايط مسابقه قرار بگيريم.
وي ادامه داد: در ايران يک مربي روس و يک مربي کره اي براي تمرين دادن به بانوان آمدند، اما فقط مربي روس خوب بود و مربي کره اي کارآيي لازم را نداشت.
قهرمان وزن منفي 63 کيلوگرم مسابقات قهرماني کشور، اظهار کرد: من در لرستان به همراه نرگس موسوي و مريم بهاروند به عنوان مربي تمرين مي کنم و نمي گذارم بازي ام افت کند، البته قرار است در آينده اردوي تيم ملي داشته باشيم، ضمن اينکه فدراسيون نيز قول داده است که ما را به مسابقات برون مرزي بفرستد.
خاني علاوه بر فعاليت در رشته جودو در رشته هاي ديگري نيز مشغول است و در آنها نيز به عنوان هاي مختلفي دست يافته است.
وي در اين باره توضيح داد؛ من علاوه بر جودو در رشته هاي ورزشي جوجيستو، کشتي آيشن، کوراش و ... فعاليت مي کنم که البته همه زير مجموعه هاي جودو هستند و به همين دليل است که به فعاليت در آنها ترغيب شده ام و هرکدام تمرين هاي مربوط به خود را دارد که من با علاقه به آنها مي پردازم./آق