سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشهد/ سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شوراي اسلامي:

توسعه توريست درماني با ايجاد قطب گردشگري سلامت صورت مي‌گيرد

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شوراي اسلامي گفت: توسعه توريست درماني با ايجاد قطب گردشگري سلامت صورت مي‌گيرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد به نقل از روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی رضوی، عبدالرضا مصری در آستانه برگزاری سومین کنفرانس بین المللی گردشگری سلامت کشورهای اسلامی در مشهد اظهار کرد: یکی از بهترین الگوهای رایج شده در بحث گردشگری، گردشگری سلامت است.
وی افزود: در واقع گردشگری سلامت در راستی هدف اصلی خود که درمان و جذب توریست درمانی است، اهداف دیگری نیز دنبال می کند.
مصری با بیان اینکه در توسعه گردشگری سلامت باید از جذابیت های سلامت در این مسیر استفاده شود، خاطرنشان کرد: ایران از بعد سلامت سرآمد منطقه و حتی به نوعی می توان به صراحت گفت در دنیا است.
وی تصریح کرد: توسعه گردشگری سلامت و تصمیمات اتخاذ شده برای توسعه آن باید سلامت محور و گردش محور باشد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: از نظر نیروی پزشکی و متخصص می توان به جرئت گفت که حداقل دوسوم کشورهای دنیا این ظرفیت غنی علمی را ندارند.
مصری با اشاره به موج تبلیغات منفی از سوی دشمنان نظام اسلامی برای زیرسوال بردن توانمندی و ظرفیت های غنی شده کشور یادآور شد: همین تبلیغات منفی یا سیاه نمایی های مفرط سبب محروم و مظلوم ماندن چهره علمی و درمانی و پزشکی ایران زمین شده است.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی امروز با نیروی انسانی مجرب و متخصص خود در سالهای اخیر تخصصی ترین اعمال جراحی چشم و قلب را انجام می دهد.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شوراي اسلامي با ابراز نارضایتی از عدم استفاده صحیح و درست از این ظرفیت در مسیر گردشگری سلامت، خاطرنشان کرد: یکی از اساسی ترین موانع موجود در مسیر توسعه و ارتقای جذب گردشگر درمانی این است که برای این ظرفیت عظیم قطبی تعریف نکرده ایم.
مصری تاکید کرد: در گام نخست توسعه گردشگری سلامت باید به ساماندهی وضعیت سلامت و جذب توریست درمانی بپردازیم و در واقع باید مراکز مستقل و توانمند با عنوان قطب سلامت تعریف کنیم.
وی افزود: حوزه گردشگری سلامت از حیث اینکه با بیماران و نگاه درمانی سروکار دارد باید عمده فعالیت خود را جدا از بخش درمانی به ارائه خدمات نیز تقویت کند به این معنا که تسهیلات ارائه شده به گردشگران سلامت باید ویژه باشد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: گردشگری که برای امر درمان به ایران ورود پیدا می کند به دلیل بیماری تاب و توان دودندگی برای ویزا و مسائل اقامتی ندارد و این مسئله یکی از موارد مهمی است که باید در جذب توریست درمانی لحاظ شود.
گفتني است سومين كنفرانس گردشگري سلامت كشور هاي اسلامي 28 و 29 آذرماه سال جاري در بيمارستان فوق تخصصي رضوي مشهد مقدس برگزار مي شود./س
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.