سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

"فرهنگ فوتبال ما" واحد درسی می شود؟!

آیا ایویچ، وینگادا، کخ، دنیزلی، آری هان هم با فرهنگ فوتبالی ما آشنا نبودند و به همین دلیل در ایران موفق نبودند؟!

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ؛ محمد پنجعلی گفت: "ژوزه" از فرهنگ فوتبال ما شناختی نداشت و باید زودتر از این از پرسپولیس می رفت.
در همین راستا ما با خودمان فکر می کنیم که آیا ایویچ، وینگادا، کخ، دنیزلی، آری هان هم با فرهنگ فوتبالی ما آشنا نبودند و به همین دلیل در ایران موفق نبودند؟!
در نتیجه پیشنهاد می شود از این پس قبل از اینکه مربی های خارجی بخواهند سکان مربیگری تیم های ما را برعهده گیرند برایشان چند واحد کلاس "فرهنگ فوتبال ما" ارائه شود. شاید بدین ترتیب بتوانند به نتایج بهتری دست پیدا کنند.
یکی از آگاهان در خصوص اینکه: این فرهنگ فوتبالی ما چیست؛ گفت: «اینکه فرهنگ فوتبالی ما چیست مبحثی است طولانی که نیاز به ساعت ها گفتگو دارد، اما به طور خلاصه بگویم که اگر یک مربی خارجی بداند بازیکنان ما آنقدر باکلاس هستند که سوار اتوبوس نمی شوند و ایضاً آنقدر ماهر هستند که نیازی به تکتیک و تاکتیک ندارند و تنها با "بکش زیرش" و "اوت دستی" می توانند به نتایج دلخواه برسند، ۶۰درصد کار طی شده است و تنها می ماند ۵۰ درصد که بایستی در طول زمان متوجه شود!»
 

یکی دیگر از آگاهان نیز در این زمینه گفت: «منهم تنها به ذکر چند مثال اکتفا می کنم، یک مربی خارجی بایستی بداند که اینجا، جای سوسول بازی نیست و اگر یکوقت تیم نتیجه نگرفت و احساس شد تیم از نظر روحی بهم ریخته است نباید برویم دنبال روانشناس؛ بلکه بایستی به بازیکنان شُک داد؛ در زمینه شک دادن به بازیکنان نیز اکبر میثاقیان استادی به تمام معنا می باشد و با نشان دادن تصاویر شک دادن وی به بازیکنان می شود طریقه روحیه دادن به بازیکنان ایرانی را به مربی خارجی نشان داد!؛ البته شعارهای تماشاگران در استادیوم های ورزشی هم خودش چندین واحد درسی محسوب می شود که چون خانواده اینجا نشسته نمی شود در موردش بییشتر از این توضیح بدهم!»
یکی کارشناسان نیز در خصوص فرهنگ فوتبالی ما گفت: «اگر اندکی بازی های تیم ملی ما را دنبال کرده باشید متوجه می شوید که ما همواره عادت داریم روی کاغذ شانس داشته باشیم؛ این روی کاغذ شانس داشتن خودش مقوله پیچیده ای است؛ یک چیزی است تو مایه های شانس نداشتن، اما به نوعی که فکر کنی شانس داری! اما گویا ژوزه این موضوع را درست متوجه نشده است! با نتایجی که او گرفت روی کاغذ هم شانسی برای قهرمانی وجود نداشت!»
این کارشناس افزود: «یکی دیگر از فرهنگ های فوتبالی ما این است که اگر بازیکنی شونصدتا گل ملی بزند و یا مربی بزرگی شود را بعد یک مدت که خوب نتیجه نگرفت با الفاظ بد خطاب می کنیم! کلا همینه که هست! البته خودمون هم متوجه علت این قضیه نشدیم!»
راستی! شما خوانندگان چه نظری در مورد فرهنگ فوتبالی ما دارید؟! البته غیر از فرهنگ خوشحالی پس از گل!!
 
منبع: اول نیوز
برچسب ها: فوتبال ، فرهنگ ، ژوزه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.