سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هاشمي‌رفسنجاني:

نقدهای دلسوزانه، منصفانه لازمه پویایی و پیشرفت کشور است

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:تاریخ نشان داده انتقادهای سازنده به ویژه توسط افراد نخبه، آگاه و تحصیلکرده برای کمک به حل مشکلات و برون‌رفت از آنها مفید است.

به گزارش سرويس سياسي باشگاه خبرنگاران،هاشمی‌رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع جوانان، فارغ‌التحصیلان و نخبگان علمی دانشگاهی در پاسخ به پرسشی درباره علل وضعیت کنونی جامعه در بخش‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و راهکارهای برون‌رفت از مشکلات، توجه به علت محدثه و مبقیه حوادث و پدیده‌ها را یادآور شد و اظهارداشت: انقلاب اسلامی، علی‌رغم مبارزات ممتد امام راحل(ره) و مبارزان انقلابی، زمانی به ثمر نشست و شکست رژیم سفاک پهلوی محرز شد که آحاد مردم حضوری ثمربخش و دلگرم‌کننده پیدا کردند و اگر نبود همدلی و حمایت اقشار گوناگون مردم در مبارزه علیه شاه، معلوم نبود این رژیم به این زودی‌ها سرنگون شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، عبور از مراحل سخت، پیروزی، مقابله با شورش‌‌ها و تجزیه‌طلبی‌ها، دفاع مقدس و سازندگی کشور پس از جنگ را بدون حضور همدلانه، معتمدانه و مجدانه مردم غیرممکن خواند و تصریح کرد: متأسفانه در برخی مقاطع و توسط برخی افراد و جریان‌ها تلاش شده است علت مبقیه نظام که حضور تصمیم‌ساز مردم است نادیده‌ یا کمرنگ تلقی شود و اگر آسیب و صدمه‌ای دیده‌ایم، یکی از علل آن همین نادیده گرفتن مردم است.

وی در پاسخ به پرسشی در مورد فضای جامعه، به خصوص در آستانه انتخابات آینده ریاست جمهوری، نقدهای دلسوزانه، منصفانه و منطقی وفاداران انقلاب و نظام اسلامی را لازمه پویایی و پیشرفت کشور دانست و گفت: کسانی که اظهارنظر، فعالیت و نقدهای منصفانه را مشکلی برای جامعه می‌دانند، خود و تفکراتشان مشکل‌زا و زحمت آفرین است، چرا که تاریخ نشان داده انتقادهای سازنده به ویژه توسط افراد نخبه، آگاه و تحصیلکرده برای کمک به حل مشکلات و برون‌رفت از آنها مفید است.

هاشمی‌رفسنجانی، در پاسخ به سؤالی پیرامون شکل‌گیری و قدرت یافتن گروه‌های خودسر، گفت: از ابتدای انقلاب همواره گروه‌های خودسر که بعضاً خلاف قانون و نظر مسئولان برخی اقدامات را انجام می‌دادند، وجود داشت، منتها تا مقطعی این خودسری‌ها که برخی حسن‌نیت و برخی سوءنیت داشتند، بدون سازماندهی شکل می‌گرفت، اما در مقاطعی خودسری‌های سازمان یافته به درون جامعه تزریق می‌شد و این شق دوم است که همواره مشکل‌ساز و خطرناک بوده و ‌باید به صورت رسمی محکوم و مورد حمایت قرار نگیرد که حتی در مواردی مورد انتقاد رهبری معظم انقلاب قرار گرفت.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بر نتافتن قانون را نمونه بارز خودسری خواند و با بیان اینکه در حال حاضر خودسرها، بیشتر و هماهنگ‌تر شده‌اند، تصریح کرد: اگر همان زمان که گروه‌های خودسر اجتماعات را بر هم می‌زدند و به دلسوزان نظام اهانت می‌کردند، جلوی آنان گرفته می‌شد دیگر شاهد نبودیم که این نیروهای سازمان‌یافته، در صحن مطهر حرم امام(ره) یادگار ایشان را مورد اهانت قرار دهند و تاکنون نیز به این روند ادامه دهند.

وی با سطحی خواندن اقدامات خودسرانه و مقطعی بودن آن گفت: گروه‌های خودسر معمولاً بی‌ریشه و رو به افول هستند، ولی باید برای آینده کشور مراقب بود.

هاشمی‌رفسنجانی افزود: دلسوزان و افراد باسابقه انقلاب دل در گروی موفقیت و سربلندی انقلاب و نظام اسلامی دارند و اجازه تداوم این حرکت‌ها را نخواهند داد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: دوران قانون‌ستیزی و اقدامات خودسرانه به سر آمده و آگاهی ملت‌ها، انفجار اطلاعات و سوز دل دل‌سوختگان سختی کشیده، سرانجام راه سعادت و رهایی ملت‌ها را خواهد گشود.

در ابتدای این دیدار جمعی از حاضرین، دیدگاه‌ها و پرسش‌های خود را پیرامون اوضاع سیاسی، اقتصادی و اجتماعی جامعه و فضای دانشگاه‌ها مطرح و خواستار پاسخ و ارائه راهکار از سوی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در این مورد شدند.

انتهاي پيام/

برچسب ها: مجمع ، تشخیص ، مصلحت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.