به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، برگ، گل و سرشاخه گلدار شاتَره ارزش دارویی دارند.
عرق شاتَره در مقایسه با دَم کرده آن خواص درمانی کمتری دارد، اما به دلیل دسترسی آسانتر از سوی کارشناسان مصرف آن توصیه میشود.
عرق شاتَره اشتهاآور بوده و به ترشح آنزیمهای گوارشی کمک میکند.
شاتَره به جهت دارا بودن ویتامین C فراوان برای استحکام لثهها مفید است.
کارشناسان مصرف جوشانده گیاه دارویی شاتَره را به شکل مصرف خارجی برای درمان تب خال و دیگر بیماریهای پوستی موثر میدانند.
ترکیب شدن عرق شاتَره با عرق کاسنی مضاعف شدن خواص این گیاه دارویی را در پی دارد./س