سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارومیه/

پیشرفت 75 درصدی مسکن مهر خوی

فرماندار خوی گفت: مسکن مهر خوی دارای پیشرفت فیزیکی 75 درصدی است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه ، غلامحسین عماری در شورای تأمین مسکن مهر خوی گفت: دولت نهم و دهم در راستای صاحب‌خانه شدن اقشار کم درآمد اقدامات شاخصی انجام داده که در این زمینه شاهد اجرای مسکن مهر در نقاط مختلف کشور و استان هستیم.

وی با اشاره به مسکن مهر خوی تصریح کرد: در حال حاضر مسکن مهر دارای 75 رصد پیشرفت فیزیکی است.

عماری با اشاره به ارائه خدمات توسط شرکت‌های خدمات‌رسان خاطر نشان کرد: شرکت‌های خدمات‌رسان در اجرای مسکن مهر خوی همکاری لازم را دارند.

وی با بیان اینکه در این راستا خدمات مورد نیاز مسکن مهر تأمین می‌شود عنوان کرد: در راستای ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز با مشکل خاصی مواجه نیستیم.

فرماندار خوی در ارتباط با قیمت تمام شده واحدهای مسکن مهر اعلام کرد: آنچه که وزارت راه و شهرسازی برای قیمت تمام شده واحدها در نظر گرفته باید در این زمینه اجرا شود.

وی با بیان اینکه باید به مسکن مهر در کنار پروژه‌های مهر ماندگار توجه شود، گفت: نباید پروژه‌های مهر ماندگار سبب غفلت از مسکن مهر شود.

وی خواستار تسریع در روند احداث مسکن مهر خوی شد و اضافه کرد: باید تا سال آینده بخش عمده‌ای از مسکن مهر این شهرستان به بهره‌برداری برسند./ب

برچسب ها: خوی ، مسکن مهر ، قیمت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.