شریفی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، افزود: این محصول ها شامل سه هزار و 720 تن گوشت قرمز دام سبك، 240 تن گوشت دام سنگین، یك هزار و 830 تن شیر و مابقی نیز پشم بوده است.
وی اظهار كرد: در این مدت دو هزار تن كنسانتره برای تغذیه دام های شیری و پرواری عشایر در كارگاه تولید كنسانتره با حمایت شركت تعاونی عشایر این استان تولید و توزیع شد.
وی با اشاره به اینكه عشایر این استان 330 هزار راس دام سبك و سنگین در اختیار دارند، گفت: 20 درصد گوشت قرمز استان مركزی از سوی دام های عشایر تولید می شود.
شریفی گفت: عشایر استان مركزی شامل ایل شاهسون، مغان، سنگسری، زند راویه ای، كرد كلهر، ذلكی، كله كوهی و عرب خراسانی هستند.
جمعیت عشایر استان مركزی افزون بر پنج هزار نفر است كه بیشتر در مناطق مختلف ساوه و زرندیه زندگی می كنند./س