سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دین گریزی، ثمره ی تضعیف باورهای مذهبی

یک جامعه شناس گفت: عملکردهای گوناگون در زمینه های مختلف با ایجاد شک و تردید در عقاید افراد و ضعف در قدرت مدیریتی منجر به ایجاد پدیده ی دین گریزی در جوانان شده است.

قرائی مقدم در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: درخصوص عوامل موثر در دین گریزی جوانان در حال حاضر تصریح کرد: از جمله رفتارها، برنامه ریزی ها، عملکردهای دست اندرکاران در زمینه های مختلف به خصوص آموزش و پرورش که خود تحت القا نفرات خاص و البته ناآگاه با اعمال خلاف گفتار در دوری جوانان امروز از دین و مذهب ارتباط مستقیم دارد.

وی با بیان اینکه عوامل داخلی تاثیر بیشتر در گسترش این معضل داشته ادامه داد: ایجاد شک و تردید در عقاید بزرگان، عملکردهای خلاف گفتارهای شرعی و مذهبی، موعظ غیر متحد، رسانه های جمعی داخلی و خارجی نیز در روند این امر دخیل بوده است.

قرائی مقدم با اشاره به اینکه دین گریزی یک ناتوی فرهنگی است، گفت: البته این امر وقتی موثر افتاد که ما از درون پوک شدیم. با خلاف گفته عمل کردن ها به اعتقادات و قدرت مدیریتی لطمه وارد کردیم.

وی با اشاره به آسیب های خطیر و غیر قابل گریز دین گریزی به فرد و جامعه اظهار داشت: اثرات اقتصادی و روحی سوء، نابه سامانی های فکری و البته با گسترش آن خودکشی ها از جمله آثار دین گریزی در جوانان است.

قرائی مقدم با تاکید بر عامل بازدارندگی و مفید دین بر روی فرد گفت: افراد با اجتناب از دین، دچار انواع جرائم، ضعف در خود کنترلی، بی بند و باری های اخلاقی، رفتاری و جنسی، از بین رفتن ترس از آخرت و عذاب خواهد شد./ز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.