اسماعیل احمدی مقدم در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: این تغییر می تواند شامل اتکای بیشتر به حمل و نقل عمومی باشد.
وی ادامه داد: زیرساخت های راه های کشور به ویژه راه آهن باید به شدت توسعه پیدا کند و البته این امر در حال توسعه است که در همین زمینه مسئولان امر زحمت بسیاری می کشند؛ ولی تکمیل این زیرساخت ها به سرمایه گذاری و افق زمانی 10 تا 20 ساله نیازمند است.
احمدی مقدم بیان کرد: یک نهاد به تنهایی نمی تواند در زمینه کاهش تلفات رانندگی مؤثر باشد، بلکه این مهم نیازمند وجود طرحی جامع، تقسیم نقش ها و حرکتی منسجم است.
فرمانده نیروی انتظامی افزود: زیرساخت های راه های کشور به ویژه راه آهن باید به شدت توسعه پیدا کند ولی تکمیل این زیرساخت ها به سرمایه گذاری و افق زمانی 20 ساله نیازمند است.
وی ادامه داد: گام های بسیاری برداشته شده و همه ساله رقم تلفات ناشی از حوادث جاده ای رو به کاهش است.
احمدی مقدم اضافه کرد: با وجود تلاش های انجام شده در این زمینه و کاهش تلفات ناشی از آن، اما همچنان مشاهده می شود که ارقام سوانح رانندگی همچنان اعداد بزرگی است.
فرمانده نیروی انتظامی افزود: با مسئله ای که با کاهش شش درصدی کشته شدگان حوادث رانندگی در حال پیش روی است، پیش بینی می شود امسال این آمار به حدود 19 هزار جان باخته برسد.
وی ادامه داد: این هم عدد بزرگی است؛ شاید در دوران جنگ و هشت سال دفاع مقدس سالانه همین تعداد شهید داشتیم.
احمدی مقدم اضافه کرد: در گذشته و در حوزه امداد و نجات از هر سه مصدوم، دو نفر جان خود را از دست می دادند؛ اما امروز این آمار به یک نفر از هر سه نفر رسیده است.
فرمانده نیروی انتظامی افزود: در هفت سال اخیر یعنی بازه زمانی بین سال های 84 تا 91 آمار کشته شدگان به یک سوم تنزل پیدا کرده است./س