به گزارش
خبرنگاربهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ دکتر مریم تاج آبادی دبیر علمی همایش پروبیوتیک گفت: پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های زنده ای هستند که مصرف آن ها به میزان کافی سبب ایجاد اثرات سلامت بخش در مصرف کننده می شود.
وی افزود: بدن موجود تازه متولد شده فاقد هر گونه میکروارگانیسم است که به تدریج در طی رشد، انواع میکروارگانیسم ها در بدن ساکن شده و میکروفلور طبیعی بدن را تشکیل می دهند که این فلور نقش بسیار مهمی در تامین و حفظ سلامت دارد.
تاج آبادی در ادامه به بیان مهم ترین مزایای محصولات پروبیوتیک پرداخت و افزود: کمک به هضم غذا و تولید ویتامین ها و مواد ضروری بدن، تحریک سیستم ایمنی و افزایش مقاومت در برابر بیماری های عفونی، کاهش آسیب ناشی از مصرف آنتی بیوتیک ها و کاهش کلسترول و خطر سکته از مزایای این محصول است./ح