به گزارش
گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي وزارت علوم؛ دكتر رجبعلي برزويي، معاون آموزشي دانشگاه با اعلام اين خبر افزود: رشته كارداني حرفهاي اورژانس اجتماعی با توجه به نياز سازمان بهزيستی به تربيت نيروی انسانی ماهر و کارآمد که ضمن دارا بودن دانش و آگاهی کافی توان و مهارت لازم برای کار با افراد یا گروه های آسیب پذیر و یا آسیب دیده را داشته باشند طراحی شده است.
دكتر برزويي افزود : دانشجویان این دوره ضمن شناسایی گروههای هدف در معرض آسیب و آسیبدیده می توانند با برقراری ارتباط موثر و حرفه ای با گروههای هدف و شناخت سازمانها و نهادهای مردمنهاد و خیریهها در ارتباط با حمایت از گروه هدف، تکنیک های مددکاری لازم را در در مواقع بحرانی ، برخورد با خشونتهای خانگی ، موقیتهای بحرانی فردی ، خانوادگی و اجتماعی و درپیامدهای ناشی از بلایای طبیعی وغیر طبیعی به کارگیرند وخدمات مناسب ، به هنگام وکمک های اولیه و فوریتهای پزشکی را باتوجه به ویژگی های فرهنگی جامعه هدف ارائه نمایند.
معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي تصريح كرد: با توجه به توانمندي هاي فوق ، فارغ التحصيلان اين دوره مي توانند شغل مددکار اجتماعی اورژانس اجتماعی در مراکز: مداخله دربحران های فردی ، خانوادگی و اجتماعی ، پایگاه های خدمات اجتماعی ، واحد های بهداشتی ، درمانی ، بیمارستان ها ، دادگاهها ، زندانها ، کانون اصلاح و تربیت و مراکز ترک اعتیاد را احراز نمايند.
دكتر برزويي در ادامه اظهار داشت : برخي از دروس تخصصي اين دوره شامل آشنایی باموسسات، نهادها و منابع اجتماعی، آشنایی باتکنیکهای مداخله دربحرانهای(فردی،گروهی،جامعه ای)، مددکاری کارباگروه، گروههای هدف درمعرض آسیب وآسیب دیده اجتماعی می باشدکه در کنارسایر دروس به همراه 512ساعت آموزش محیط کار شامل کاربینی وکارورزی دستیابی به توانمندی های اشاره شده را فراهم می نماید. /ح