سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مرکز پژوهش‌هاي مجلس:

رسانه‌های داخل کشور باید نگاه ویژه‌ای به تحولات ميانمار داشته باشند

مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به نسل‌کشی مسلمانان برمه (میانمار) تاكيئد كرد رسانه‌های داخل کشور ضمن هشیاری در برابر تحولات منطقه، باید نگاه ویژه‌ای نیز به تحولات برمه داشته و به خصوص در حوزه برون مرزی در این زمینه فعالیت‌های خود را گسترش دهند، ابزار رسانه در این زمینه می‌تواند عامل مهم و تأثیرگذاری باشد.

به گزارش حوزه مجلس باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، دفتر مطالعات سیاسی مرکز مزبور ضمن هشدار به سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی، تمام مسلمانان جهان را در برابر نسل‌کشی مسلمین برمه مسئول دانست و اعلام کرد: سازمان همکاری اسلامی به عنوان بزرگ‌ترین نهاد جهان اسلام در این مورد باید فعالیت‌های خود را تشدید کرده و با رایزنی سران کشورهای اسلامی راه را برای نشست فوری دست کم وزرای خارجه و در بالاترین سطح سران به منظور بحث و بررسی این موضوع فراهم کند.

دیگر نهادهای مربوط به جهان اسلام مانند اتحادیه بین‌المجالس کشورهای اسلامی نیز باید در این حوزه ورود کنند و علاوه بر تلاش برای برگزاری نشست سران مجالس اسلامی، در این زمینه بیانیه داده و اقدامات رژیم حاکم برمه در کشتار مسلمانان را محکوم کنند.

در بعد دیگر، کشورهای اسلامی باید در تمام سطوح از جمله استفاده از ظرفیت سازمان ملل متحد، سازمان کشورهای غیرمتعهد، سازمان بین‌المجالس جهانی و فشار به سازمان‌های بین‌المللی ... راه را برای نجات مسلمانان برمه‌ای هموار کنند.

در بعد رسانه‌ای نیز رسانه‌های جهان اسلام باید نگاه متمرکز خود را نسبت به مسائل برمه افزایش دهند.

در حال حاضر رسانه‌های جهان اسلام به مسائل داخلی پرداخته و از محیط بیرونی خود غافل شده‌اند، رسانه‌هایی مانند الجزیره و العربیه و برخی رسانه‌های وابسته به کشورهای عربی در طول 17 ماه گذشته همه تمرکز خود را بر سوریه و تحولات جهان عرب گذاشته و از مسائل برمه غافل شده‌اند و در این میان رسانه‌های داخلی هم قابل انتقادند.

رسانه‌های داخل کشور ضمن هشیاری در برابر تحولات منطقه، باید نگاه ویژه‌ای نیز به تحولات برمه داشته و به خصوص در حوزه برون مرزی در این زمینه فعالیت‌های خود را گسترش دهند، ابزار رسانه در این زمینه می‌تواند عامل مهم و تأثیرگذاری باشد.

جمهوری اسلامی ایران نیز تاکنون در عالی‌ترین سطوح در این مورد واکنش نشان داده که مهمترین وجه آن بیانات رهبر انقلاب است و لازم است دیگر ارکان‌های نظام هم در این مورد موضع‌گیری کنند.

اقدام نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد در صدور بیانیه محکومیت اقدامات رژیم برمه و درخواست برای مداخله سازمان ملل در این مورد یکی از اقدامات شایسته است که باید ادامه داشته باشد.

انتهای پیام/ب2
برچسب ها: میانمار ، مرکز ، پژوهش ، نسل ، گزارش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.