سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشهد/

نخستین همایش روند معماری و طراحی شهری در اروپا به کار خود پایان داد

نخستین همایش بررسی روند معماری و طراحی شهری در اروپا، عصر ديروز با حضور 400 شرکت کننده در سالن کنفرانس دانشگاه خیام مشهد به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، نخستین مرحله از این همایش، عصر امروز با حضور 400 شرکت کننده در سالن کنفرانس دانشگاه خیام مشهد به کار خود پایان داد.

سلسله دوره ی روند معماری و طراحی شهری در اروپا در سه مرحله تئوری و کارگاه تخصصی در مشهد و مدرسه تابستانی در اتریش است که مرحله اول آن با محوریت معماری و بازی، دغدغه های کالبد بخشی به هویت در عصر معماری مدرن و میراث به عنوان شانسی برای ساختن قدیم و جدید در مشهد برگزار شد.

دوره دوم کنفرانس در اسفند ماه سال جاری در مشهد با محورهای برنامه ریزی و حفاظت در مناطقی که از لحاظ معماری تاریخی مهم هستند، شهر دیجیتال ،رویکردهای زیبا سازی محیطی و زیبا شناختی شهری در اروپا،مسابقه معماری ،دستورالعمل ها و قوانین،سیاست های مدیریت شهری و مسکن در مناطق شهری اروپا، شهر و رسانه و افق های نو،طراحی گرافیکی ،تیپوگرافی و معماری برگزار می شود.

دوره سوم کنفرانس نیز در تیر ماه 1392 به مدت 10 روز در دانشگاه وبستر وین برگزار می گردد.

آرمین دانشگر، دبیر همایش روند معماری و طراحی شهری در اروپا و مدیر عامل شرکت معماری دانشگر در وین اتریش، در نخستین مرحله این همایش با بیان اینکه توجه به نوع آموزش ها مهم ترین موضوعی است که باید در مورد آن بحث شود، اظهار کرد: برای یادگیری معماران باید سعی شود تا خلاقیت آنها پرورش داده شود.

دانشگر با بیان اینکه سیستم آموزشی دنیا به گونه ای است که خلاقیت را از بین می برد، گفت: نکته قابل توجه در سیستم آموزشی دنیا این است که خلاقیت افرادی که در این زمینه کار می کنند را محدود می نماید.

وی تاکید کرد: نظام آموزشی معماری در تمام دنیا دچار مشکل است و باید در این نظام آموزشی تغییر ایجاد شود.

نگار حکیم، استاد تاریخ و هنر دانشگاه وین نیز با بیان اینکه کالبد بخشی به هویت در عصر معماری مدرن یک دغدغه جدی است، اظهار کرد: با گسترش اندیشه های معماری مدرن در نیمه نخست قرن گذشته، ساخت و ساز در کشورهای آسیایی دچار دگرگونی بنیادین شد.

وی با بیان اینکه نخستین تحول با ظهور اندیشه هایی چون «خردگرایی» و «عملکردگرایی» رخ داد و نهایتا با فراگیری «سبک بین المللی»، معماری سنتی از یادها رفت، افزود: در نیمه دوم قرن بیستم از درون بحران حاصل از چنین رویکردی، اندیشه های «پسا‌‌مدرن» و تفکر«هویت گرایی» در بین معماران وزنی نوین یافت و آنان کوشیدند در طرحهای خود، بازگشت به سنت را بیازمایند.

حکیم ادامه داد: با شروع قرن بیست و یکم و تبدیل کامپیوترها به «ماشین بخار» این عصر، جوامع آسیایی وارد دوران نوین «پساصنعتی» شدند و این بار نسل جدیدی از معماران، خود را در مقابل دغدغه های نوین دیدند.

یادآوری می شود: مرحله دوم نخستین همایش روند معماری و طراحی شهری در اروپا، اسفند ماه سال جاری به مدت 3 روز در مشهد برگزار خواهد شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.