به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
برگ هاي آن بسيار بزرگ و زيبا است.
گلهاي اين گياه زرد و نارنجي مي باشد.
ميوه هاي نارگيل بيضي شکل و سبز هستند که با يک پوسته سخت قهوه اي پوشيده شدهاند.
در قاعده ميوه ي نارگيل سه سوراخ وجود دارد که چشم هاي نارگيل ناميده مي شوند.
گوشت اين ميوه سفيد رنگ و چرب است و درون آن با يک شيره يا مايع شيرين پر شده است.
..
فوايد قسمت هاي مختلف درخت نارگيل:
ريشه:
قابض، ادرارآور(مدر) و کرم کُش.
شيره گل:
شيرين و مطبوع، تببُر، مقوي باء(تقويت کننده ينيروي جنسي)، نشاط آور، مدر و سمّي.
پوسته:
مدر (ادرارآور) و برطرف کننده ي بوي بد
مغز:
شيرين، خنک کننده، روغني، اشتهاآور، مقوي باء، ملين(ضد يبوست) و نيروبخش
آب:
اثرات درماني نارگيل:
* اسهال:
آب نارگيل يک غذاي ايدهآل براي جايگزين کردن مايعات از دست رفته در اسهال مي باشد.
* سنگهاي ادراري (مانند سنگ مثانه):
براي درمان سنگهاي ادراري، گل هاي نارگيل را خشک کرده و پودر کنيد و سپس آن را با ماست بخوريد.
* سردرد:
آب نارگيل سردردي را که در اثر تماس زياد با نور خورشيد بروز مي کند، تسکين مي دهد.
* کرمها:
جوشاندن ريشه نارگيل با مقدار کمي از انقوزه براي پاک سازي و رهايي از کرم هاي روده بسيار نافع است.
* زخم و جراحت:
روغن کهنه نارگيل، تسکين دهنده سريع زخم ها مي باشد.
* استفراغ:
اضافه کردن شکر، عسل و پودر فلفل به آب نارگيل يک ترکيب مطلوب براي پيشگيري از استفراغ مي باشد./ع