سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در پی حضور سرکرده منافقین در پاریس صورت گرفت

نامه اعتراضی خانواده‌های قربانی ترور به پارلمان فرانسه

انجمن دفاع از قربانیان تروریسم با ارسال نامه‌ای به پارلمان فرانسه، حضور مریم رجوی سرکرده گروهک تروریستی منافقین در این پارلمان را محکوم کرد.

به گزارش حوزه سیاست خارجی  باشگاه خبرنگاران انجمن دفاع از قربانیان تروریسم با ارسال نامه ای به پارلمان فرانسه، حضور مریم رجوی سرکرده گروهک تروریستی منافقین در این پارلمان را محکوم کرد.

در این نامه آمده است:

گروهک تروریستی منافقین  نه تنها دموکراتیک نبوده و دارای ساختار کاملا دیکتاتوری است که با مظاهر دموکراسی نیز سر ستیز دارد.

 انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی در هفتم تیر ماه 1360 مصداق روشن در این زمینه است، این گروهک تروریستی با سابقه ترور 12 هزار شهروند ایرانی، در یک اقدام هولناک تروریستی دفتر حزب حمهوری اسلامی را منفجر کرد.

در این انفجار ده‌ها نماینده مجلس جان باختند، هریک از آنها همانند شما نمایندگان بخشی از جامعه بودند که در نتیجه تفکر تروریستی منافقین از بین رفتند.

گروهک تروریستی منافقین هنوز نسبت به این حادثه تروریستی و  در کل گذشته تروریستی اش هیچ گونه اظهار ندامتی نکرده است، آیا با چنین تفکر حذفی و تروریستی می تواند وانمود کند طرفدار دموکراسی است؟!!

انجمن در ادامه با جلب توجه پارلمانترهای فرانسوی به ماهیت گروهک تروریستی منافقین می‌افزاید: این گروهک تروریستی دارای ساختار فرقه ای است که با دموکراسی ناسازگار است، بر اساس گزارش نهادهایی چون دیده بان حقوق بشر، منافقین در سطح وسیع و گسترده حقوق اولیه اعضای این گروهک تروریستی در پادگان اشرف که هم اکنون در کمپ لیبرتی مستقر هستند را به شدت نقض می کند.

این گزارش که با عنوان " خروج ممنوع" در سال 2005 میلادی منتشر شد عملا پرده از ابعاد هولناک نقض گسترده حقوق بشر در مناسبات این گروهک تروریستی با اعضایش پرده برداشته است.

انجمن با اشاره به گزارش انستیتوی تحقیقات دفاع ملی آمریکا (رند) که برای اولین بار به صورت مفصل موارد نقض حقوق بشر در میان اعضای گروهک تروریستی منافقین را مطرح می کند،  طلاق اجباری، ممنوعیت ازدواج، کنترل تمایلات جنسی اعضاء، ممانعت از برقراری ارتباط اعضا با خانواده، بیگاری، حبس، شکنجه و قتل افراد ناراضی را از موارد مطرح در گزارش رند یادآوری می کند.

نامه انجمن می افزاید: یکی دیگر از مولفه های فرقه ای منافقین کیش شخصیتی رهبران است، در ساختار گروهک تروریستی منافقین مسعود و مریم رجوی حرف اول و آخر را می زنند.

 این حقیقت را می توان در انتخاب مریم رجوی به عنوان سرکرده این گروهک تروریستی مشاهده کرد، نزذیک به هیجده سال پیش سرکرده گروهگ تروریستی منافقین از سوی مسعود رجوی به وی هدیه داده شد.

 در آن روز پنج هزار نفر ساکن پادگان اشرف هیچ گونه دخالتی در تعیین آنچه منافقین " رئیس جمهور برگذیده مقاومت! می خوانند نداشتند. در طول این مدت نیز مریم رجوی بدون هیچ سازوکار انتخاباتی حتی ظاهری همچنان رئیس این گروهک تروریستی و به این عنوان معرفی می شود! آیا گروهکی با این ساختار فرقه ای و عدم رعایت ساده ترین قواعد دموکراتیک یعنی انتخابات که حتی دیکتاتورها نیز در ظاهر به آن تن می دهند می تواند مدعی دموکراسی باشد؟ گروهکی که بدترین موارد نقض حقوق بشر در خصوص اعضای خود دارد می تواند مدافع حقوق بشر باشد؟

در نامه این انجمن متشکل از خانواده های قربانی ترور با اشاره به سرنوشت نامعلوم مسعود رجوی سرکرده این گروهک تروریستی و ناسازگاری این امر با بدیهی ترین اصول دموکراتیک آمده است: هیچ گونه اطلاع دقیقی از مسعود رجوی دیگر سرکرده گروهک تروریستی منافقین در دست نیست.

 گفته می‌شود وی از سال 2003 به این سو زندگی مخفی در پیش گرفته است، هیچ یک از اعضا نیز حق سوال درباره وضعیت مسعود رجوی و محل زندگی او ندارند.

چنین وضعیتی یادآور نحوه زندگی کسانی چون بن لادن است که سال ها زندگی مخفیانه در پیش گرفته بود، آیا این با دموکراسی سازگار است؟ چگونه یک گروه می تواند دم از دموکراسی بزند وقتی حتی نمی گوید سرکرده‌اش کجاست و چرا به صورت مخفی زندگی می کند؟ آیا یگ گروهک تروریستی مدعی دموکراسی نباید حداقل در خصوص سرنوشت سرکرده جنایتکار خود و دلیل زندگی مخفی وی را به افکار عمومی توضیح دهد؟

انتهای پیام/
   
برچسب ها: منافقین ، فرانسه ، رجوی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.