سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه/

پایان برداشت چغندر قند و تولید 495 هزار تن چغندر قند در استان کرمانشاه

کارشناس مسئول نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، از پایان برداشت چغندر قند از مزارع کشاورزی استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

یزدان رحیمی سطح زیر کشت چغندر قند استان را حدود 9 هزار هکتار اعلام کرد و گفت: امسال 495 هزار تن چغندر قند از سطح مزارع استان برداشت شده است.

وی گفت: عمده سطح زیر کشت چغندرقند استان مربوط به شهرستان های اسلام آبادغرب، کنگاور، صحنه، هرسین و کرمانشاه است.

رحیمی متوسط عملکرد چغندر تولیدی در استان کرمانشاه را 55 تن در هکتار اعلام کرد.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه از استان های مطرح در تولید چغندرقند است، گفت: به نظر می رسد استان کرمانشاه امسال نیز از لحاظ عملکرد به همراه آذربایجان غربی رتبه اول و از لحاظ تولید رتبه چهارم را در کشور داشته باشد.

رحیمی متوسط عیار چغندر قند تولیدی در استان را نیز مناسب اعلام کرد و گفت: متوسط عیار چغندر قند تولیدی در استان به 17 می رسد.

کارشناس مسئول نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، کارخانجات بیستون و اسلام آبادغرب را کارخانه های بومی استان دانست و گفت: دو کارخانه قند اصفهان و کارخانه های قند همدان، قزوین و خراسان کارخانه های مهمان هستند که چغندر قند تولیدی در استان به آنها فرستاده می شود./ب

برچسب ها: کرمانشاه ، چغندر ، برداشت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.