سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

نارگیل بخورید

نارگیل در حدود سه هزار سال پیش در جنوب آسیا کشت می شده است . در حال حاضر درخت نارگیل در تمام مناطق استوائی وجود دارد .

 
به گزارش باشگاه خبرنگاران اراک، گوشت نارگیل دارای آنزیم های مختلف مانند انورتین ، اکسیداز و کاتالاز می باشد . در شیر نارگیل اسید های آمینه مختلفی مانند هیستدین ، آرژینین ،لیزین ف تایروزین ،تریپتوفان ، پرولین ،لوسین و آلانین موجود است .

خواص داروئی:

گوشت سفید نارگیل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و شیر نارگیل کمی گرم و مرطوب است.

1. نارگیل بدلیل داشتن چربی زیاد و مواد مغذی چاق کننده است.

2. حرارت داخلی بدن را افزایش می دهد.

3. برای خوشبو کردن دهان مفید است.

4. ضعف کبد را درمان می کند.

5. برای برطرف کردن بواسیر مفید است.

6. ادرار را زیاد می کند.

7. درد مثانه را رفع می کند.

8. زخم های بدن را مداوا می کند.

9. کرم معده و روده ، مخصوصا کرم کدو را از بین می برد.

خواص شیر نارگیل:

1. شیر نارگیل هم ملین و هم ضد اسهال است.

2. برای رفع اسهال خونی مفید است.

3. برای برطرف کردن آب آوردگی بدن از شیر نارگیل استفاده کنید./س

برچسب ها: نارگیل ، کشت ، استوایی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.