سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آیا نور چراغ و رایانه در افسردگی انسان ها تاثیر گذار است؟

اگر خواب شبانه همراه با خاموش کردن لامپ و انواع دستگاه های رایانه ای اتفاق بیفتد انسان را از ابتلا به افسردگی نجات می دهد.

دکتر کریم نعمت الهی متخصص چشم در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:  لازم است که خواب شبانه همراه با خاموش کردن کامل لامپ ها و حتی دستگاه رایانه باشد تا انسان در معرض ابتلا به بیماری ها از جمله افسردگی و ضعف حافظه قرار نگیرد.

نعمت الهی گفت: به گفته ی محققان قرار گرفتن در معرض پرتو نور برای مدت طولانی در جریان شب و یا هنگام خواب انسان را با خطرات سلامتی زیادی روبرو می سازد. زیرا این وضعیت سطح هورمون کورتیزول را در بدن بالا می برد، و برخی تغییرات فیزیولوژیک را ایجاد می کند که در نهایت به بالا رفتن احتمال ابتلا به افسردگی و کاهش سطح عملکرد ادراکی نظیر حافظه ، تمرکز و نظایر آن منجر می شود.

وی تصریح کرد: افرادی که در معرض نورهای لامپ و دستگاه های رایانه ای قرار می گیرند سعی کنند در جریان خواب همه ی این دستگاه ها را خاموش کنند تا فرد در معرض ابتلای احتمالی به مشکلات سلامتی یاد شده قرار نگیرند.

نعمت الهی در پایان اظهار داشت: افرادی که در طول شبانه در معرض نور قرار می گیرند.یکسری سلول ها حساس به نور در داخل شبکیه چشم آنها فعال می شود  این تاثیر بسیار منفی بر مراکز مغذی مسئول خلق و خوی، حافظه و آموزش می گذارد و لذا بهتر است که شب هنگام خواب همه ی نورهای خانه را خاموش و آرامش خیال استراحت کنند./ع2
برچسب ها: خواب ، افسردگی ، حافظه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.