محمدرضا خوش باطن در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، با اعلام این مطلب گفت: مرحله دوم آمادگي تيم ملي دو و ميداني كشور اعزامي به رقابت هاي غرب آسيا از 12 آذرماه در مجموعه ورزشي آفتاب انقلاب تهران آغاز شده است.
وي با اشاره به حضور چشمگير ورزشكاران خراسان رضوي در اين اردو افزود: فاطمه برزنوني و فاطمه محمدي در بخش بانوان و عليرضا حيببي، مصطفي ابراهيمي، بهروز سيستاني پور و مسعود مقدم در بخش آقايان به مدت يك هفته در اين اردو حضور خواهند داشت.
دبير هيات دو و ميداني خراسان رضوي ادامه داد: احمد رمضان زاده و اميرعلي سعادتمند نيز به عنوان مربي تيم ملي را در اين اردو همراهي خواهند كرد.
خوش باطن افزود: تيم ملي دو و ميداني كشور از روز 22 آذرماه در رقابت هاي كشورهاي غرب آسيا كه در امارات برگزار مي شود حضور خواهد داشت.
دبير هيات دو و ميداني خراسان رضوي همچنین از برگزاری مسابقه دو صحرانوردی انتخابی بزرگسالان استان خبر داد و اظهار داشت: این مسابقات 11 آذر ماه جاری در مسیر جاده سوران از توابع شهر شاندیز به منظور انتخاب تیم دو صحرانوردی بزرگسالان استان برگزار شد.
وی افزود: در این رقابت دوندگانی از شهرستان های مشهد، فریمان، نیشابور، تربت جام و تربت حیدریه حضور داشتند که در پایان جعفر رفاهی عرب از فریمان اول شد، قربان رضا مهماندوست به مقام دوم رسید و الیاس دهقان از نیشابور به مقام سوم دست یافت./س