سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمان/

تولید 25 درصد گوشت قرمز کرمان توسط عشایر

مدیرکل امور عشایری استان کرمان گفت: 25درصد گوشت قرمز استان کرمان توسط عشایر تولید می شود.

علیرضا شاکری در مصاحبه با خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان با اعلام این خبر افزود: عشایر استان سالانه 120 هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کند.

وی با اشاره به اینکه عشایر در حال حاضر بالغ بر 3 میلیون دام سبک و 12 هزار دام سنگین را در اختیار دارند‌ ، اظهار داشت: در مجموع در کل کشور 25 درصد از گوشت قرمز مصرفی توسط این قشر زحمتکش تولید می‌شود.

شاکری خاطرنشان کرد: در حال حاضر عشایر استان کرماندر قالب 22 هزار و 546 خانوار با جمعیتی بالغ بر 120 هزار نفر پراکنده هستند که حدود 14 هزار و 526 خانوار در شمال استان زندگی می‌کنند.

مدیر‌کل امور عشایری استان کرمان تصریح کرد : در حال حاضر میزان پراکندگی جمعیت بیشتر در شهرستان‌های بافت‌، رابر‌، ارزوئیه‌، بم‌، سیرجان‌، ریگان‌، بردسیر‌، شهربابک‌، رفسنجان‌، کوهبنان و راور است به طوری که یک سوم جمعیت عشایری در سه شهرستان بافت‌، رابر و ارزوئیه و مابقی در سایر نقاط زندگی می‌کنند./س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.