سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

مصرف چه غذاهایی اثرات آلودگی هوا در دانش‌آموزان را کاهش می‌دهد؟

مصرف غذاهای حاوی کلسیم، آهن، فسفر و روی میزان جذب سرب را در کودکان کاهش می‌دهد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران اراک یکی از راه‌های موثر افزایش قدرت بدنی در برابر اثرات سوء آلودگی هوا، تغذیه مناسب است، لذا توصیه می‌شود خانواده‌ها در برنامه غذایی کودکان خود، مواد حاوی کلسیم، آهن، فسفر و روی را بگنجانند.

مصرف غذاهای حاوی کلسیم، آهن، فسفر و روی، میزان جذب سرب را کاهش می‌دهد.

با توجه به اینکه این مواد میزان جذب سرب را در کودکان کاهش می‌دهد، لازم است کودکان در طول روز دو تا سه لیوان شیر بنوشند.

همچنین مصرف ماست کم چرب و میوه‌هایی همچون سیب، پرتقال، لیمو و هویج به دانش‌آموزان و کودکان در روزهایی که غلظت‌ آلاینده‌ها در هوا بالاست، توصیه می شود.

تعویض لباس کودکان و همچنین جدا کردن لباس منزل و مدرسه دانش‌آموزان و شست‌وشوی دست‌ها با مایع، شست‌وشوی دهان، بینی و چشم نیز در کاهش اثرات بیماری‌زای آلودگی هوا موثر است.

در روزهایی که هوا آلوده است، کودکان به مصرف انواع گوشت و غلات ترغیب و از ورزش کردن در محیط‌های خارج از منزل به شدت اجتناب کنند./س

برچسب ها: دانش آموز ، آلودگی ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.