سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پيشرفت 45 درصدي بزرگراه بندرعباس- عسلويه

اين بزرگراه يکي ازجاده هاي مهم هرمزگان، علاوه بر ارتباط مرکز هرمزگان با شهرستانهاي غرب استان ارتباط دهنده منطقه ويژه اقتصادي پارس جنوبي با جنوب شرق کشور است.

گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران، ساخت بزرگراه بندرعباس- عسلويه از مصوبات سفر اول رئيس جمهور به هرمزگان است.

مدير کل راه و شهر سازي هرمزگان گفت: اکنون 122 کيلومتر از مسير 450 کيلومتري اين بزرگراه ساخته شده است، ساخت بزرگراه بندرعباس- عسلويه از سال 83 آغاز شد. 

زنديه وکيلي افزود: هزينه اجراي ساخت اين بزرگراه 5هزار و 800 ميليارد ريال برآورد  و تاکنون هزار و 700 ميليارد ريال براي آن هزينه شده است.

وي گفت: اين محور در قالب باند دوم بزرگراهي از بندرعباس- بندرخمير- بندرلنگه تا پايان حوزه استحفاظي هرمزگان در پارسيان ساخته مي شود.

مديرکل راه و شهر سازي هرمزگان گفت : باند اول بزرگراه از بندرعباس تا خمير به طول 80 کيلومتر به پايان رسيده و 16 کيلومتر باند برگشت نيز با 41 درصد پيشرفت در حال اجراست.

زنديه وکيلي افزود: در صورت تامين به موقع اعتبار باند برگشت، تا پايان سال 92 به بهره برداري مي رسد.

وي با اشاره به موقعيت زمين شناختي منطقه و عبور رودخانه هاي مهران و کُل در باند برگشت  گفت: يک  دستگاه پل به طول 660 متر  روي رودخانه کل در حال ساخت است که بيش از 40 درصد پيشرفت فيزيکي دارد.

مدير کل راه و شهر سازي هرمزگان گفت: 35 کيلومتر از مسافت 85 کيلومتري بندرخمير - بندرلنگه نيز زير بار ترافيک رفته است و  باقيمانده مسير در حال ساخت است.

زنديه وکيلي افزود: فاصله بندرلنگه تا پارسيان 250 کيلومتر است که 15 کيلومتر آن کمربندي و 110 کيلومتر از روستاي بندو از توبع عسلويه تا رُستاق در هرمزگان در پنج قطعه در دست ساخت است.  
وي گفت: تسهيل حمل و نقل منطقه ويژه اقتصادي پارس جنوبي، توسعه مناطق گردشگري، توسعه اقتصادي منطقه و ايجاد محور ايمن براي مسافران از مزاياي بهره برداري از بزرگراه بندرعباس- عسلويه است./س
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.