به دنبال انتشار خبر اعتراض داوران جايزه جلال به تغيير نتايج نهايي؛
كامران پارسي نژاد (دبير بخش مستند نگاري پنجمين جايزه ادبي جلال آل احمد) در گفتگو با خبرنگار حوزه ادبيات
باشگاه خبرنگاران با اشاره به اينكه كتاب "نورالدين، پسر ايران" قابل قياس با كتاب "شرح اسم" نيست، افزود: اين متاب قابل مقايسه با يكديگر نيستند، در صورتي كه در نهايت و در قالب اعلام نتايج نهايي جايزه ادبي جلال آل احمد در يك رتبه قرار گرفته و هردو اثر در زمره آثار قابل تقدير قرار گرفتند.
وي با اشاره به اينكه خود به شخصه به كتاب "شرح اسم" نمره 98 را داده گفت: كتاب "شرح اسم" كاري بسيار تخصصي، دقيق و بي نقص از جنبه هاي مستند نگاري، رعايت اصول و قوانين پژوهشي و رائه سند بود.
*اعتبار جايزه جلال با حركت اشتباه "وتو كردن رأي داوران" از بين رفتپارسي نژاد درباره نحوه برخورد پنجمين جايزه ادبي جلال آل احمد عنوان كرد: اعتبار جشنواره جلال آل احمد با حركت "وتو كردن رأي داوران" از بين رفت زيرا ميانگين رتبه بالاتر از 90در بخش مستند نگاري به كتاب "شرح اسم" داده شده و اين اثر به عنوان اثر برگزيده اين بخش از جايزه ادبي جلال آل احمد شناخته شده بود، اما آنچه در نهايت اعلام شد، خبر از هم رتبه بودن كتاب "شرح اسم" با "نورالدين، پسر ايران" داد.
اين داور پنجمين جايزه ادبي جلال آل احمد اظهار داشت: البته در بخش مستند نگاري جايزه جلال آل احمد در آيين نامه مشكلاتي به آن معناست كه ابهام در لزوم گزينش يك يا دو اثر در دو بخش مستند نكاري و خاطره نويسي وجود دارد.
پارسي نژاد تصريح كرد: در گزينش كتاب (شرح اسم) نيز در مورد سال انتشار اين كتاب، ابهام وجود داشت كه البته اين ابهام دليلي بر حذف ظاهري اين اثر از ميان آثار برگزيده پنجمين جايزه جلال آل احمد بود، اما در نهايت اين اثر در نمره آثار قابل تقدير قرار گرفته و در حق نويسنده آن اجحاف شد.
وي در پايان به طرح 3سؤال از مسئولان برگزاري جايزه جلال آل احمد پرداخت و گفت: در صورت شورايي برتر از جمع دبيران جايزه، چه الزامي بروجود داور است وبا وجود نبود حق (وتو)ي داوران در ميان مفاد آيين نامه جشنواره ها و جوايز ملي به چه دليلي حق داوران پنجمين جايزه ادبي جلال آل احمد وتو شد./ص