سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سنندج/

چه نوع شیری بخوریم

برخی افراد برای مصرف روزانه خانواده بویژه کودکان شیرهای استریلیزه (با ماندگاری بیشتر) را به انواع پاستوریزه ترجیح می دهند

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران  سنندج، اما در مقابل عده ای هم با این تصور که برای افزایش ماندگاری این محصول از مواد نگه دارنده استفاده می شود از مصرف آن خودداری می کنند، اما باید بدانید شیرهای استریلیزه حاوی مواد افزودنی نبوده و تنها فرآیند حرارت دهی بالا باعث افزایش ماندگاری آن می شود.
البته این شیرها در مقایسه با انواع پاستوریزه در حین حرارت به میزان زیادتری پروتئین های محلول و ویتامین های حساس به حرارت همچون ویتامین های B و C خود را از دست داده و گرم کردن و جوشانیدن مجدد آن در زمان مصرف می تواند از قدرت جذب کلسیم بکاهد./س
برچسب ها: شیر ، کلسیم ، حرارت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.