ایوب ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: قیمت محصول کشاورزی آرگانیک در بازارهای جهانی بین 2 تا 3 برابر قیمت محصول کشاورزی عادی است.
وی با اشاره ای به کیفیّت محصولات ارگانیک تشریح کرد: کیفیّت محصولات با استفاده از این نوع کود، 50 درصد نسبت به کودهای شیمیای افزایش می یابد.
ایرانی فام با بیان توصیه ای به زارعان و باغداران ادامه داد: با توجه به تولید مستمر کودهای دامی، زباله های خانگی، ضایعات کشاورزی و بقایای گیاهی، تبدیل آن به وِرمی کمپوست، نه یک انتخاب، بلکه یک ضرورت احساس می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یاداور شد: افزایش مصرف بی رویه کودهای شیمیایی و آثار منفی کاربرد این کودها بر محیط زیست و سلامت موجودات زنده به ویژه انسان ها بر کسی پوشیده نیست.
وی از افزایش عملکرد محصولات حاصل شده با استفاده از این دسته از کودها اظهار داشت: محصولات تولیدی با بهره گیری از کود وِرمی کمپوست به دلیل فقدان هر گونه ماده شیمیایی، ارگانیک محسوب می شوند.
ایرانی فام تاکید کرد: وِرمی کمپوست، سبک و فاقد هرگونه بویی است./س