حمام صفویه، حمام حاج محسن (ملاهادی)، حمام حاج شیخ، حمام پیر، حمام اوچ دکان، حمام میرزا حبیب، حمام پیر زرگر، حمام آقا نقی، حمام ابراهیم آباد، حمام زینال، حمام منصوریه، حمام میرزا ایمان، حمام یعقوبیه، حمام کاظمیه، حمام صدر، حمام یساول، حمام زندان، حمام کهنه و... که تعداد اندکی از آنها مرمت و بسیاری از آنها نیز تخریب و از بین رفته است.
اما از بین این حمامهای تاریخی، حمام وکیل به دلیل قدمت، ویژگیهای معماری، تاریخی و حتی اجتماعی از جمله آثار قابل توجه بوده و بی شک تخریب آن موجب از بین رفتن بخش عمده ای از تاریخ بویژه در زمینه حمامهای اردبیل خواهد شد.
تاریخ ساخت این حمام همانند معمار آن مشخص نیست، اما پیشینه این اثر بنا به تاکید سیدجمال ترابی طباطبایی در جلد دوم کتاب "آثار باستانی آذربایجان" به دوره صفویه بر می گردد، اما حمام وکیل تا سال 1361 فعال بوده و از این تاریخ تعطیل شده است.
این اثر دارای چندین ورودی بوده که ورودی اصلی آن به یکی از هشتیهای بزرگ بازار تاریخی اردبیل موسوم به "گنبد بزرگ" راه داشته که هم اکنون مسدود شده است، اما ورودی آناواخر فعالیت خود از سمت خیابان امام خمینی(ره) و میدان امام حسین(ع) "تازه میدان" بوده که هم اکنون به صورت کاملتخریب شده است.
حمام وکیل اردبیل تا پیش از تخریب
بخشهای عمده ای از آن، 350 متر مربع مساحت داشته ولی تا قبل از سال 1306 هجری شمسی
وسعت آن بیش از دو برابر سطح فعلی بوده و شامل چهار حوضی بزرگ بود که استخری اضافه
بر حمام داشتب/.