سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

بهره گیری از کود آلی در باغ عاملی برای بهبود کیفیّت محصولات باغی

معاون مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: کارشناسان افزایش عملکرد و بهبود کیفّیت محصولات باغی را از نتایج بهره گیری از کود آلی در باغ می دانند.

 عزیز صمدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کاهش حمعیت آفات، جلوگیری از انتشار بیماری ها و افزایش مقاومت در مقابل آفات و بیماری ها را باید از آثار استفاده از کود آلی در باغ تلقی كنيم.

وی تصریح کرد: افزایش ظرفیت تبدل عناصر غذایی خاک و افزایش مواد غذایی در آن با استفاده از کودهای آلی در باغ به اثبات رسیده است.

صمدی ادامه داد: باغداران کودهای آلی را در افزایش ظرفیت نگهداری آب در خاک بی تاثیر نمی دانند.

معاون مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: استفاده از بقایای گیاهی موجود در باغات اعم از برگ درختان، بقایای محصولات زیردرختی، علف های هرز و ضایعات محصولات باغی باعث کاهش مصرف سموم، کود و آب و درنهایت تولید محصول سالم و تضمین سلامت جامعه خواهند شد.

صمدی تاکید کرد: کودهای آلی بهبود یافتن تهویه خاک باغ را نیز در پی دارد./ب

برچسب ها: بهره گیری ، کود ، کیفیت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.