جعفر قرائتي ستوده در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با بيان اينکه تعدادي از مصالح ساختماني توليد داخل با کاهش قيمت مواجه شده است گفت: مصالح ساختماني توليد شده در داخل کشور به دليل درگير نبودن با نوسانات ارزي افزايش قيمت چنداني نداشته اند.
وي ادامه داد: تثبيت نرخ ارز در کشور تا حدودي در کاهش قيمت مصالح ساختماني اثرگذار بوده است.
قرائتي با اشاره به اينکه تعدادي از مصالح ساختماني از جمله قطعات آسانسور و برخي از شيرآلات با افزايش قيمت مواجه شده است افزود: نبود واردات تعدادي از مصالح ساختماني موجب احتکار اين مصالح ساختماني در کشور و افزايش بي رويه قيمت ها شده است.
دبير انجمن صنفي توليدکنندگان و فناوران صنعتي ساختمان با اشاره به اينکه برخي از مصالح ساختماني از جمله ميل گرد و فولاد با کاهش قيمت مواجه شده اند افزود: ماه محرم و تثبيت نرخ ارز در کاهش قيمت مصالح ساختماني موثر است.
قرائتي ستوده در ادامه يادآور شد: با وجود نزول قيمت مصالح ساختماني به دليل تثبيت نرخ ارز بعيد است که قيمت مصالح ساختماني به حالت ابتدايي خود برگردد.
وي در ادامه تصريح کرد: در بخش نازک کاري ساختمان برخي مصالح ساختماني افزايش قيمت آنها به 100 درصد مي رسيد که در حال حاضر تا حدودي کاهش يافته است.
دبير انجمن صنفي توليدکنندگان و فناوران صنعتي ساختمان در ادامه توضيح داد: قيمت مصالح ساختماني نسبت به سال گذشته افزايش چند برابري داشته است.
وي با اشاره به اينکه تزريق نقدينگي به صنعت ساخت و ساز در رونق بازار مسکن تاثيرگذار است افزود: افزايش ساخت و ساز با ارايه تسهيلات لازم براي تعديل قيمت بازار مسکن موثر است./ک