به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ؛ بر اساس تحقیقات انجام شده توسط گروهی از محققان، مصرف کنندگان این گوشتها همگی به باکتری مشهور به سرسینیا انتروکولیتیکا آلوده بودهاند.
بر اساس آمار مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا این باکتری سالانه بیش از 100 هزار آمریکایی را را آلوده میکند اما به ازای هر مورد شناسایی شده 120 مورد شناسایی نمیشوند. علایم این باکتری میتواند شامل تب، شکم درد و استفراغ خونی باشد.
به نوشته شبکه ABC در نمونههای مورد آزمایش گوشت خوک، 69 درصد حاوی باکتری یرسینیا و 11 درصد حاوی انتروکوکوس بودهاند. در 3 تا 4 درصد این گوشتها نیز ویروس سالومنلا شناسایی شده است.