به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، دکتر پیام حنفیزاده، دبیر علمی کنفرانس با اعلام این خبر گفت: اولین کنفرانس بینالمللی سلامت الکترونیک با هدف انتشار و گسترش دانش سلامت الکترونیکي، ارائه آخرین دستاوردهای تحقیقات بینالمللی به محققان ایرانی، تبادل نظر و اندیشه میان محققان داخلی و خارجی و انعکاس دستاوردهای تحقیقات داخلی به محققان خارجی توسط سازمان نظام پزشکی کشور با همکاری با همکاری سازمان ملل متحد، سازمان جهانی بهداشت و تعدادی از دانشگاهها، انجمنها و مؤسسات علمی و تحقیقاتی داخلی و خارجی، نهم و دهم آذرماه سال جاری در هتل المپیک تهران برگزار میشود.
به گفته وی برخی از محورهای مهم این همایش عبارتند از مدلهای کسب و کار در سلامت الکترونیک (در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه)، چالشهای برنامه سلامت الکترونیک، پردازش داده و اطلاعات سلامت (داده کاوی در پزشکی، وب کاوی، معنا کاوی و پروندهها و پایگاه سلامت)، سیستمهای سلامت همراه، سلامت الکترونیک و مدیریت اطلاعات بیوانفورماتیک و انفورماتیک پزشکی، بازآموزی و آموزش سلامت الکترونیک در حوزه سلامت، خدمات الکترونیکی در حوزه سلامت، شبکههای الکترونیکی اجتماعی، مشاوره و سلامت، روبات و تجهیزات سلامت الکترونیک، اخلاق پزشکی، استاندارد و قوانین سلامت الکترونیک، سلامت الکترونیک و فنآوری علوم شناختی، فنآوری و آیندهنگری در سلامت الکترونیک، زیر ساختهای فنآوری اطلاعات در سلامت الکترونیک، سیستمهای پشتیبان تصمیمگیری بالینی و چالشهای اجرای آن در نظام سلامت و بهترین تجربههای اجرایی در سلامت الکترونیک.
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: بيش از 240 مقاله تخصصي داخلي و خارجي به دبيرخانه كنفرانس واصل شده و مقالات پذیرفته شده به زبان انگلیسی در مجله International Journal of Healthcare Information Systems and Informatics و International Journal of Hospital Research به چاپ خواهند رسید. همچنین مجموعه مقالات این کنفرانس در پایگاه اطلاعرسانی SID نمایه خواهند شد.
وی افزود: برنده بهترین مقاله کنفرانس بینالمللی سلامت الکترونیک به مدت شش ماه به پایگاه اطلاعات Info-Sci Journal دسترسی رایگان خواهد داشت به طوری که امکان ارتقای دسترسی به تمام محصولات این انتشارات میسر خواهد بود.
دکتر حنفیزاده خاطرنشان كرد: در این کنگره 14 پانل در نظر گرفته شده که در هر پانل یک میهمان و استاد بینالمللی حضور خواهد داشت. همچنین 7 کارگاه تخصصی و 6 سخنرانی علمی توسط دانشمندان بینالمللی به شرکتکنندگان این کنگره ارایه خواهد شد.
وي با اشاره به حضور تعدادی از اساتید برجسته حوزه سلامت الکترونیک در این كنگره گفت: پروفسور جوزف تن از دانشگاه مک مستر کانادا، پروفسور آدیتیا گوش از دانشگاه ولونگونگ استرالیا به عنوان سخنرانان کلیدی و پروفسور علیرضا منتظمی استاد دانشگاه مک مستر کانادا در میزگرد تخصصی این همایش حضور خواهند داشت. /ح