سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همدان/

اسفناج ، دشمن پوكي استخوان

ویتامین k موجود دراسفناج موجب تراکم بیشتر املاح استخوانی شده و ازبروز پوکی استخوان جلوگیری می کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران همدان ؛اسفناج بیشتر به علت املاح موجود در آن در بین گیاه خواران و طرفداران این سبزی معروف است.
طبق یک مطالعه، میزان شکستگی استخوان در کسانی که این سبزی را مصرف می‌کنند، کمتراست. کلسیم، فسفر، پتاسیم، روی و سلنیوم املاحی هستند که به مقدار زیاد در اسفناج وجود دارند و می‌توانند علاوه بر تاثیر مستقیم در استخوان سازی، به سلامت کبد کمک کنند.
تاثیر این املاح در جلوگیری از بیماری آلزایمر هم در حال بررسی است.
ماده ای به نام کاروتنویید نئوگزانتین که در اسفناج وجود دارد می‌تواند سلول‌های سرطانی را در پروستات از بین ببرد. بتاکاروتن موجود در آن هم علیه سلول‌های سرطان کولون عمل می‌کند و همین مساله موجب می‌شود تا اسفناج یک سبزی ضد سرطان به حساب بیاید./ع
برچسب ها: اسفناج ، پوکی ، استخوان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.