سید موسی تقی زاد، رئیس دبیر خانه همایش در گفتگو با
خبرنگار دانشگاهي باشگاه خبرنگاران گفت: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی در طي 2 روز 9 و 10 اردیبهشت 92 با هدف ایجاد بستری مناسب برای تحقیقاتی کاربردی تر و متناسب با نیاز جامعه، تبادل اطلاعات ما بین محققان حوزه صنایع غذایی و آشنایی با جدیدترین یافته های علمی عرصه صنایع غذایی در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان برگزار می شود.
وی در ادامه اضافه کرد: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی به عنوان پیش زمینه کنگره بین المللی که در سال 93 با همین عنوان در کشور ایران برگزار می شود برنامه ریزی شده است.
تقی زاده محورهای این همایش را چنین عنوان کرد: از محورهای برگزاری این همایش می توان به نانو فناوری در صنایع غذایی، روش های نوین پایش کیفیت، ایمنی مواد غذایی و فرآوری پس ماندهای کشاورزی و همچنین بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی اشاره کرد.
وی در خصوص تفاوت این همایش با همایش اول بیان کرد: همایش سال 92 علاوه بر رویکرد علمی شامل نشست میان صاحبان صنایع و مسئولان صنایع غذایی کشور ودانشگاهیان این حوزه علمی نیز می باشد.
تقی زاد در پایان گفت: مهلت ارسال مقالات تا پایان 20 بهمن سال جاری می باشد و همچنین علاقمندان تا تاریخ 25 فروردین فرصت دارند تا برای ثبت نام اقدام کنند که پیش بینی می کنیم 1500 مقاله برای شرکت در این همایش ارسال شود که در همایش سال آینده 700 مقاله پذیرفته می شود.
لازم به ذکر است علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی به نشانی forum.bpj.ir مراجعه کنند./ح