سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه /

تولید سالانه حدود سه درصد گوشت قرمز مورد نیاز کشور در استان کرمانشاه

پیش بینی می شود امسال میزان تولید گوشت قرمز استان به 30 هزار تن برسد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

 معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاوزی استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه با دارا بودن چهار و نیم میلیون واحد دامی، سالانه حدود سه درصد خانی گفت: سال گذشته 110 هزار راس گوسفند نژاد سنجابی به ارزش 25 میلیون دلار به کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله قطر، کویت، امارات و ... صادر شد./ع


برچسب ها: کرمانشاه ، تولید ، گوشت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.