به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان
، دارابی میوهای از خانواده مرکبات با پوست زردرنگ و مزه ترش مایل به تلخی است و ویتامینها
و ریزمغذیهای مختلف به ویژه ویتامین ث را دارا می باشد.
کاهش کلسترول، کمک به متابولیسم بدن برای
سوزاندن چربیهای اضافی، جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه و اثر بازدارنده در سرطان پروستات
و روده بزرگ با توجه به خصوصیات آنتیاکسیدانی قوی ، از خواص این میوه است.
دارابی در درمان کم اشتهایی، اختلالات مفصلی
و عفونتهای ریوی، تشنج، بندآمدن ادرار، سوءهاضمه، سرماخوردگی و زخمهای عفونی، کمبود
قند و مواد حیاتی، خارش، بواسیر و خونریزی آن نیز موثر است. /ع