به گزارش
گروه علمی باشگاه خبرنگاران؛ طبق مقالهاي که از سوي محققان انگليسي دانشگاه لستر در British medical Journal به چاپ رسيده است بررسي 2220 هزار فرد نشان داده است مصرف 120 گرم سبزيجات برگ سبز مثل اسفناج، بروکلي، کلم و ... در طول روز ميتواند احتمال ابتلا به ديابت را 14 درصد کاهش دهد.
به نظر ميرسد برخي آنتياکسيدانها و مواد معدني مثل منيزيم موجود در اين سبزيجات در پيشگيري از اين بيماري موثر است. پيش از اين تحقيقات چيني نيز نشان داده بود نوعي عصاره موجود در اين گياهان به نام امودين ميتواند از بروز ديابت پيشگيري کند. در حال حاضر 220 ميليون نفر در سراسر دنيا از ديابت رنج ميبرند.
البته مصرف سبزيجات به خودي خود عاملي در عدم ابتلا به ديابت نوع دوم نيست بلکه عواملي مانند رژيم غذايي نامطلوب و فقدان ورزش دليل افزايش سطح فراگيري اين بيماري است.افرادي که سبزيجات با برگ سبز را بيشتر مي خورند، بيشتر ورزش مي کنند و وضعيت مالي بهتري دارند و بطور کلي رژيم غذايي سالمتري دارند که هر کدام از اين عوامل مي تواند روي چگونگي ابتلاي آنها به ديابت تاثير داشته باشد./ع