به گزارش
گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران شهرداری منطقه 10 ، فرامرزعظیمی شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت : یکی از اصلی ترین شیوه های کاهش ترافیک در شهرهای بزرگ گسترش و ساماندهی حمل و نقل محلی است و بر همین اساس منطقه در راستای سیاستهای مدیریت کلانشهر تهران در بحث ساماندهی حمل و تقل عمومی با همکاری حوزه حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ودانشگاه پلی تکنیک امیرکبیر، نسبت به اجرای عملیات جانمایی برای ایجاد شبکه یکپارچه حمل و نقل عمومی وطراحی سرویس های محلی - منطقه ای اقدام کرده است .
شهردار منطقه هدف ازاجرای این طرح را ارتقای کیفیت خدمت رسانی شبکه حمل و نقل عمومی و ایجاد زمینه مناسب برای بهره برداری بهینه شهروندان از خدمات حمل و نقل عمومی برشمرد و خاطر نشان کرد : این مدل به عنوان طرحی کم هزینه و در عین حال پر فایده علاوه بر این که دسترسی شهروندان به شبکه حمل و نقل عمومی را با پیمایش فاصلهای کوتاه فراهم می کند موجب صرفه جویی در وقت و هزینه ، عدم استفاده از وسایل نقلیه شخصی ، جلوگیری از بروز آلودگی هوا و تصادفات خواهد شد .
وی افزود : بر اساس برگزاری جلسات اولیه با حضور کارشناسان حوزه ترافیک ، نمایندگان پلیس راهور منطقه و اعضاء شورایاری ، علاوه بر ارزیابی سرویس های موجود براساس استانداردها، تدابیر و راهکارهای مناسب جهت اصلاح بهبود خطوط ، رفع نواقص و انجام نیاز سنجی ها ، عملیات مکان یابی و جانمایی به همراه مرمت و اصلاح ایستگاه های قبلی در دست اجراست .
عظیمی خاطر نشان کرد : با توجه به ضرورت سرویس دهی مطلوب به شهروندان و ایجاد سهولت درانجام سفرهای درون شهری این ایستگاه ها در فواصل 300 تا 400 متری بر اساس تراکم جمعیت ، تقاضای سفر و امکانات موجود دیده شده و قرار است انتقال مسافران به خطوط اصلی شامل "مترو ، خطوط اتوبوس های تندرو و ... از طریق تاکسی ومیدل باس که یکی از وسایل نقلیه استاندارد است انجام شود ./ف