انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
خریدار قارچ بصورت روزانه 50کیلو
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با اشاره به نیاز 14 هزار تنی کمپوست قارچ در استان گفت : از این میزان تنها 4 هزار تن کمپوست در استان تولید و مابقی از استان های دیگر تأمین می شود .
به گفته وی با اصلاح ساختار و نوسازی واحدهای تولید و تغییر سه چهارم واحد پرورش قارچ مازندران از روش سنتی به صنعتی تولید قارچ از 2 هزار و 200 تن به 6 هزار و 600 تن و درآمد آن از 4 میلیارد تومان به 12 میلیارد تومان افزایش خواهد یافت .
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد : میزان تولید قارچ در 14 واحد پیشرفته 20 کیلوگرم و در 36 واحد سنتی 14 کیلوگرم در هر متر مربع است ./ع