سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوزستان/

ماست‌هاي ميوه‌اي چه‌قدر خاصيت دارند؟

يك متخصص تغذيه گفت: بيشتر ماست‌هاي ميوه‌اي تنها حاوي اسانس ميوه‌ها هستند و خود ميوه در آن‌ها استفاده نشده است، بنابراين چندان خاصيت ميوه‌ ندارند. ولي با اين حال اين اسانس‌ها موجب مي‌شود كه طعم ماست بهتر شود و افرادي كه نمي‌توانند ماست معمولي مصرف كنند به ماست خوردن تمايل يابند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ فاطمه حيدري اظهار كرد: درصد افزودني‌هايي كه به ماست‌هاي ميوه‌اي افزوده مي‌شود آن قدر نيست كه مواد اصلي ماست را از اين ببرد و خواص ماست پا برجا مي‌ماند.
 
وي تصريح كرد: برخي ماست‌ها نيز همراه با سبزيجات ارايه مي‌شوند كه سبزي‌هايي كه در آنها استفاده مي‌شود چندان محتوايي ندارد و تنها اسانس سبزي‌ها است اما اگر مردم خود در منزل از اين روش استفاده كنند بسيار مفيد است. سبزي‌ها حاوي ويتامين‌ها و مواد معدني هستند و همراه ماست مواد مفيد زيادي وارد بدن مي‌شود.

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز گفت: ماست‌هاي كارخانه‌اي مدت نگه‌داري طولاني دارند و محتوا و خواص آنها به مرور زمان كاهش مي يابد. همچنين افزودني‌هايي نيز به آن‌ها‌ اضافه مي‌كنند كه ممكن است چندان خواص مواد اصلي را نداشته باشد.
 
وي افزود: استفاده از سبزي‌هاي همراه ماست و لبنيات چندان از لحاظ غذايي تداخل ايجاد نمي‌كند. برخي مي‌گويند ممكن است آهن اسفناج همراه با ماست از بين برود ولي آن قدر نيست كه مواد غذايي همديگر را از بين ببرند و اين تداخل‌هاي جذبي فقط زماني اتفاق مي‌افتند كه مكمل‌هاي غذايي آهن يا كلسيم در مواد غذايي استفاده شود./ب

 


برچسب ها: ماست ، میوه ، خاصیت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.