به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران، اين پايگاه خبري نوشت: باراک اوباما رئيس جمهور آمريکا در اظهاراتي که به ظاهر از تغييرات اساسي در ديدگاه واشنگتن درباره تهران حکايت دارد، اعلام کرد آمريکا قصد دارد موضوع هسته اي ايران را از طريق ديپلماسي حل و فصل کند.اوباما در کنفرانسي خبري در کاخ سفيد گفت: "در ارتباط با ايران من خواستار يافتن راه حلي ديپلماتيک براي اين مشکل هستم."
او گفت: "در ماه هاي آتي براي پيشبرد اين موضوع تلاش خواهم کرد تا ببينم که آيا مي توانيم باب گفتگو بين ايران را با نه فقط آمريکا بلکه با جامعه بين الملل باز کنيم تا بتوانيم اين موضوع را حل کنيم يا نه."
هنوز مشخص نيست که آيا واقعا منظور باراک اوباما اين بود که واشنگتن ممکن است سياست اعمال تحريم ها را به کنار بگذارد و به ديپلماسي روي بياورد. اما ايراني ها تا اندازه اي به اين سخنان بي اعتمادند زيرا در گذشته اين ايران بود که همواره از خود حسن نيت نشان داد اما واشنگتن به زبان زور و اعمال تحريمها مي پرداخت.
اوباما در حالي از ديپلماسي سخن مي گويد که حتي حاضر نيست برخي از تحريم ها عليه ايران را لغو کند. يکي از قربانيان ترورهاي خاموش واشنگتن "منوچهر اسماعيلي" پسر پانزده ساله اي است که از هموفيلي رنج مي برد و چند روز قبل به سبب کمبود دارو ناشي از تحريم هاي آمريکا در بيمارستان جان باخت. بر اساس گزارش ها او پس از آن که خانواده اش نتوانستند داروي مورد نياز او را بيابند در بيمارستان جان باخت. اين موضوع حقيقت دارد که تحريم هاي آمريکا شامل داروها نمي شود اما اعمال تحريم ها عليه بخش هاي اقتصادي و محدوديت هاي تجاري کار يافتن دارو را براي مردم بسيار دشوار کرده است. احمد قويدل مدير انجمن هموفيلي ايران معتقد است آمريکا عامل مرگ اين نوجوان ايراني است. قويدل گفت: اين مغاير قوانين حقوق بشر است. حتي در جنگ ها زنان و کودکان بيمار بر اساس معاهدات بين المللي مورد محافظت قرار مي گيرند. قويدل مي گويد 75 درصد داروهاي بيماران هموفيلي در آمريکا و کشورهاي عضو اتحاديه اروپا ساخته مي شوند و بيماران ايراني به واردات اين داروها به شدت وابسته هستند. قويدل گفت: افرادي که تالاسمي دارند نيز با مشکلاتي مواجهند و همه اين مشکلات به سبب تحريم هاي اعمال شده عليه بخش بانکي و يا مشکلاتي در ارتباط با مبادله ارز خارجي است.
آمريکا رفتاري غير منطقي در حال بررسي اعمال تحريمهاي بيشتر عليه ايران است.
بنابراين آيا اين امکان وجود دارد که واشنگتن به سبب وجود لابي قدرتمند صهيونيسم در اين کشور بتواند وارد گفتگو با ايران شود؟
نيازي به گفتن نيست اين ايران بوده است که همواره حسن نيت خود را نشان داده است. اما و اشنگتن هيچ کاري براي جلب اعتماد جمهوري اسلامي انجام نداده است. در عوض واشنگتن با اجابت خواسته هاي اسرائيل تحريم ها عليه ايران را شدت بخشيده است . تا زماني که واشنگتن از نظر سياسي در احاطه صهيونيست ها باشد اميد کمي به حل اين موضوع وجود دارد.