مکرمی افزود: ویتامین A موجود در آلوی خشک که به شکل بتاکاروتین است که نقش مهمی در مقابله با بیماری ها را دارد و پتاسیم آن اختلال قلب را درمان و فشارخون را به میزان طبیعی حفظ می کند.
وی با اشاره به اینکه فیبر قابل حل ، احساس سیری طولانی تری به فرد می دهد و عامل های دیگر بیماری را از بین می برد گفت:فیبر موجود در آن میزان کلسترول را کاهش می دهد و با حفظ عملکرد منظم روده ها،خطر بروز سرطان کولون و هموروئید را کاهش می دهد.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: مصرف منظم آلوخشک خطر پیشروی تصلب شرائین و حمله قلبی را کاهش می دهد و منبع عالی ویتامین B6 است که میزان انرژی و سوخت و ساز را افزایش می دهد و عملکرد مغر را تقویت می کند.
به گفته مکرمی آهن موجود در آن در تولید گلبولهای قرمز موثر و علائم افسردگی را از بین می بردو میزان قند طبیعی آلو خشک بالاست و در مصرف آن نباید افراط شود./ب