سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اردبیل/

تولید ماهی در اردبیل 500 تن افزایش یافت

مدیر شیلات و آبزی‌ پروری استان اردبیل گفت: تولید ماهی سردابی و گرمابی در این استان امسال در مقایسه با پارسال 500 تن افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل/ میر آرمان واعظی در جلسه بررسی مشکلات استخرهای پرورش ماهی در اردبیل افزود: این میزان افزایش تولید بیش از 15 درصد رشد بیشتر از پارسال است.

وی با اشاره به فرارسیدن فصل برداشت ماهیان سردابی گفت: در مجموع امسال هزار و 500 تن ماهی سردابی در این استان تولید می‌شود که به نظر می‌رسد محصول تولیدی و فرآوری شده مناسب و مطلوب باشد.

مدیر شیلات استان همچنین از تولید دو هزار تن ماهی گرمابی در این استان خبر داد و افزود: در مجموع سه هزار و 500 تن ماهی گرمابی و سردابی تولید و روانه بازار مصرف می‌شود، این درحالی است که پارسال کل تولید استان سه هزار تن بود.

واعظی در ادامه با اشاره به راه اندازی بیش از 300 مزرعه پرورش ماهی در استان تاکید کرد: این میزان در حال افزایش است، چراکه در پرداخت تسهیلات حمایتی بخش کشاورزی از دارندگان طرحهای آبزی‌پروری حمایت می شود./س 

برچسب ها: اردبیل ، تولید ، ماهی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.