سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مازندران /

خسارت‌های سیل مدارس مازندران جبران شد

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: خسارت‌های سیل مدارس مازندران با تدبیر مدیران مدرسه و حمایت‌های بیمه‌ای بیمه ایران جبران شد.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در این نشست با اشاره به پایان یافتن مناسک حج از اجرای نمادین مراسم حج در مدارس مازندران خبر داد.

وی با تاکید بر اینکه تربیت دینی مورد تاکید نظام تعلیم و تربیت است از حضور یک هزار و 100 روحانی و طلبه در مدارس مازندران خبر داد.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اعلام اینکه حدود 4 هزار کلاس درس مازندران از کتابخانه مدرسه‌ای برخوردارند، تصریح کرد: در این کتابخانه‌ها 168 هزار جلد کتاب موجود است.

وی به سیل اخیر مازندران و خسارت به برخی از مدارس مازندران اشاره کرد و ادامه داد: در این حوادث خسارت‌های سیل شهرهای نوشهر، چالوس و بهشهر با تدبیر بیمه ایران پرداخت شده است./س


برچسب ها: سیل ، مدارس ، جبران
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.